2018. április 22. vasárnap | Belépés

Jövedéki műhely - 2017. május 11-én

Tisztelt Tagság, Tisztelt Érdeklődők!

A tavaszi Egri Konferencián tett ígéretünk szerint a Jövedéki Műhelyre invitáljuk Önöket 2017. május 11-ére, ahol tájékoztatást kaphatnak az új jövedéki törvény 2017. július 1-jei alkalmazásához kapcsolódó vámhatósági instrukciókról, az elektronikus adatszolgáltatásra vonatkozó előírásokról. Tekintettel arra, hogy a jövedéki törvény hatályba lépésének elhalasztására döntően az informatikai fejlesztések teljesítésének nehézségei miatt került sor, fontos információkat kaphatnak a NAV Informatikai Intézete részéről a jövedéki informatikai fejlesztések állásáról. Emellett a jogalkotás sem zárult még le ezen a jövedéki szakterületen, mivel a tegnapi napon a Parlament előtt T/15428. számú „Egyes adótörvények és más kapcsolódó törvények módosításáról” szóló törvényjavaslat, amely a jövedéki törvény módosítását is tartalmazza, ezekről is kapnak tájékoztatást. Az új szabályozásra való átállás sok gyakorlati kérdést vet fel, ezek tisztázásában kíván segítséget nyújtani valamennyi érintett számára a Jövedéki Műhelyünk.

A program a NAV Központi Irányítás Jövedéki Főosztályának szoros együttműködésével kerül lebonyolításra. Az előadó kollégák a NAV KI Jövedéki Főosztály osztályvezetői, ami garancia arra, hogy a résztvevők naprakész, aktuális, a gyakorlati munkát segítő információkat kapnak első kézből. Az oktatás keretében nemcsak előadások megtartására kerül sor, hanem a konzultáció lehetősége is biztosított lesz, kérdéseket lehet megfogalmazni az előadókhoz, ami nagy segítség lehet a felmerült egyedi vagy általános problémák megoldásában.

A Jövedéki Műhely hasznos és eredményes lehet mindazoknak, akik jelenleg a jövedéki adótörvényben nevesített valamely engedéllyel rendelkeznek és tevékenységüket a jövőben is folytatni kívánják. A részletes programot csatoltan küldjük, valamint letölthető a weboldalunkon, illetve a rendezvényt megelőzően is kézhez kapják a résztvevők.

A program időbeosztása:

Az előadások 13.00 órától 15.30 óráig tartanak egy kávészünettel, ezután a program 60 percben kérdések megvitatását lehetővé tevő interaktív modullal zárul.

A teljes időtartam összesen 3,5 óra.

Az előadások helyszíne: Hotel Millennium, 1089 Budapest, Üllői út 94.

A továbbképzésre a mellékelt jelentkezési lapon lehet 2017. május 10-ig jelentkezni. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tartjuk nyilván, és igazoljuk vissza.

A program konzultációs részére vonatkozó kérdéseiket 2017. május 8-ig várjuk, hogy az előzetesen összegyűjtött kérdésekkel a kollégák felkészülését segítsük!

Részvételi díj:

  • Tagjaink részére és az idei tavaszi Egri Konferencia résztvevői részére a program ingyenes!
  • Nem MVSZ tagok részére: 9800,- Ft + ÁFA

A részvételi díj tartalmazza a rendezvény ideje alatt biztosított büfészolgáltatást.

Bízunk benne, hogy a program komoly segítséget jelent majd a zökkenőmentes gyakorlati átálláshoz! Várjuk jelentkezésüket!

Budapest, 2017. május 3.

tolnaine alair

 

 

 

          Tolnainé dr. Tóth Veronika

                      főtitkár

Megjelent: 371 alkalommal Utoljára frissítve: péntek, 05 május 2017 07:56
Qr Code