2020. június 06. szombat | Belépés

Elindul a VÁMLOGISZTIKA posztgraduális képzés!

Már biztosan indul februárban a budapesti Corvinus Egyetem és az MVSZ közös VÁMLOGISZTIKA posztgraduális egyetemi képzése!

A képzésre az egyetem még január 25-ig fogadja a jelentkezéseket, akit érdekel jelentkezési anyagokat az egyetemi linken talál: http://gazdalkodastudomany.uni-corvinus.hu/index.php?id=62508

A képzés két féléves, az első félév a logisztikai ismeretekre épül, a második félévben pedig a vámszakmai ismeretek lesznek fókuszban.

A képzéssel egy év alatt szerezhet vámjogi felsőfokú diplomát, amely jelenleg a hatósági oldalról nyitott NKE képzések egyedüli gazdálkodói alternatívája. Emellett egyúttal – egyes modulokra ingyenesen biztosított áthallgatás lehetőségével – a vámjogi szakértői hatósági vizsgára bocsátáshoz is megfelelő képződést jelent, és lehetősége lesz arra is, hogy az MVSZ által 2018 második félévére szervezett hatósági képzések végén a vizsgaidőpontjaink valamelyikén a hatósági vizsgát is letegye, így a 2019. május 1-ig a vámtanácsadói nyilvántartásba vételt is teljesíteni tudja.

A képzés kontaktórái péntek délután és szombatonként lesznek, a Corvinus Egyetem budapesti campus-án.

A képzés tájékoztatója a mellékletek közül letölthető.

tolnaine alair

       Tolnainé dr. Tóth Veronika

                        főtitkár

Megjelent: 743 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 29 január 2018 07:26
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vám - kiemelt témakörök

Qr Code