2023. március 31. péntek | Belépés

Augusztus 27-ig lehet jelentkezni az ősszel, Budapesten és Győrben induló vámügyi szakértői hatósági képzésre

Kedves Tagjaink!

A vámügyi szakértői hatósági képzésünk az első félévben sikeresen lezárult és a képzést ősszel szeretnénk folytatni. Sokan érdeklődtek már az indulásról és tagjaink között kezdeményezés is történt vidéki helyszínen való indításra. Nagy öröm nekem ezért számot adni arról, hogy az őszi indítást két turnussal, Budapesten és Győrben párhuzamosan tervezzük kezdeni.

A hatósági képzésünkre vonatkozó konkrét információkat a mellékletében szereplő felhívás tartalmazza, a mellékletek között megtalálható a jelentkezési lap, melyet a jelentkezők által kitöltve és szkennelve/postán kérjük visszaküldeni az adatkezelési nyilatkozattal együtt. Emellett a jelentkezéshez a jelentkezők érettségi bizonyítványának másolatát is meg kell kapnunk.

A meghirdetett turnusok minimum 30 fő jelentkezése esetén indulnak be, és maximum 72 fő egy turnus létszáma!

Kérjük, hogy a jelentkezési lapokat és a kötelező mellékleteket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre szíveskedjenek megküldeni legkésőbb 2018. augusztus 27-ig.

A 2018. július 22-ig beérkező jelentkezések esetén a minden tagnak biztosított -20% tagsági kedvezményen felül további -10% early bird kedvezményt biztosítunk. További kedvezmény érhető el egyszerre több személy egy jelentkezési lapon történő beiskolázása esetén (turnusválasztás lehetősége a jelentkezési lapon biztosított).

A jelentkezéseket emailben visszaigazoljuk.

Kérdéseikhez szívesen állunk rendelkezésre,

üdvözlettel:

Tolnainé dr. Tóth Veronika

főtitkár

Megjelent: 1851 alkalommal Utoljára frissítve: péntek, 29 június 2018 10:24
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vám - kiemelt témakörök