2023. február 04. szombat | Belépés

Felhívás a 2019. év második félévében induló új budapesti hatósági képzésre

Kedves Tagjaink!

 A vámügyi szakértői hatósági képzésünk eddigi sikerei alapján a képzést ősszel szeretnénk folytatni. Sokan érdeklődtek már az indulásról, így nagy öröm nekünk meghirdetni, hogy 2019. év második félévében új budapesti csoport indítását tervezzük.

 A hatósági képzésünkre vonatkozó konkrét információkat a mellékletében szereplő felhívás tartalmazza (változatlanok a pénzügyi feltételek), a mellékletek között elhelyezett jelentkezési lapot a jelentkezők által kitöltve és szkennelve/postán kérjük visszaküldeni az adatkezelési nyilatkozattal együtt. Emellett a jelentkezéshez a jelentkezők érettségi bizonyítványának másolatát is meg kell kapnunk.

 A meghirdetett turnusok minimum 30 fő jelentkezése esetén indulnak be, és maximum 45 fő egy turnus létszáma!

 Kérjük, hogy a jelentkezési lapokat és a kötelező mellékleteket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre szíveskedjenek megküldeni legkésőbb 2019. augusztus 22-ig.

 A 2019. július 20-ig beérkező jelentkezések esetén a minden tagnak biztosított -20% tagsági kedvezményen felül további -10% early bird kedvezményt biztosítunk. További kedvezmény érhető el egyszerre több személy egy jelentkezési lapon történő beiskolázása esetén.

 A jelentkezéseket emailben visszaigazoljuk, és a kialakult képzési csoport számára majd Képzési Kisokost küldünk.

 Kérdéseikhez szívesen állunk rendelkezésre,

üdvözlettel:

Tolnainé dr. Tóth Veronika

főtitkár

Megjelent: 1493 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 20 június 2019 09:22