2020. február 18. kedd | Belépés

NEMZETI ADÓKONZULTÁCIÓ 2019. november 29.

logo 1567424271

NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL A TUDATOS ADÓZÓK PARTNERE

Konzultáció a NAV új ellenőrzési szemléletéről, a jogkövetést ösztönző megoldásokról, a vállalatcsoportok kihívásairól, a társaságiadó-alanyiságról.  A plenáris és szekcióüléseken a NAV szakértői mellett a Pénzügyminisztérium, a vállalkozói szféra és az adótanácsadói szektor vezető szakemberei vesznek részt.

Fővédnök dr. Sors László, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetője.

A konferencia célja, hogy átfogó képet adjon a magyar adópolitikáról, az adóhivatali, jogkövetést ösztönző megoldásokról, a társaságokat érintő új szabályokról és egyben visszacsatolási lehetőséget biztosítson a társaságokat, szakértőket képviselő szervezetek számára.

A konzultáció hagyományainak megfelelően nemcsak előadások, hanem izgalmas kerekasztal-beszélgetések tárják fel az egyes témakörökhöz kapcsolódó folyamatokat, ismereteket, egyúttal kiváló lehetőség kínálkozik vélemények, észrevételek, javaslatok megvitatására is.

Az idei Nemzeti Adókonzultáció szakmai tartalma, az aktuális adóstratégiai kérdések mellett az adózói jogkövető magatartást segítő, támogató megoldásokat, a jogkövetés-ösztönzés újszerű módszereit és tapasztalatait helyezi középpontba.

A konferencia időpontja 2019. november 29. (péntek), helyszíne: Danubius Hotel Helia (Budapest).

Várunk minden érdeklődőt, ügyfeleinket, szakmai partnereinket a rendezvényre, melyre a https://www.nav.gov.hu/nav/adokonzultacio  felületen regisztrálhatnak november 25-ig.

 

Qr Code