2020. január 28. kedd | Belépés
BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKERES ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKERES ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

Az évvége közeledtével a Magyar Vámügyi Szövetség nevében szeretnénk Boldog Karácsonyt és egy sikeres, szerencsés és Boldog Új Évet kívánni Önöknek és Szeretteiknek!

Az idei év is igen eseménydús volt a Szövetségünk életében. Kiemelt feladatként kezeltük a vámügyi szakértői hatósági képzés szervezését, ahol idén is közel száz kollégának adhattunk át a sikeres vizsgát követően a megérdemelt tanúsítványokat. Emellett az első évfolyam teljes csoportja megszerezte a Budapesti Corvinus Egyetemmel közösen vitt posztgraduális képzésünkben a vámlogisztikai szakközgazdász/manager diplomát. Mindnyájuknak szeretettel gratulálunk!

Szakmai szemináriumaink és konferenciáink révén 5 kreditminősítéssel 27 kreditpont elérését tettük lehetővé. Az Egri Konferenciák programjaiban kiemelt figyelmet fordítottunk a kereskedelmi háborúk gazdasági hatásaira és a Brexit vámszakmai kihívásaira és az elektronikus kereskedelem új szabályozásából adódó jövő évi kihívásokra.

Saját fejlesztésű angol vámjogi szaknyelvi tananyagot dolgoztunk ki, amelynek használatával az első csoportos nyelvi képzések is elkezdődtek, sokéves elmaradást pótolva ezzel és reméljük hathatós segítséget adva a vámszakmában dolgozók számára.

Köszönjük az idei évben a programjaink iránti érdeklődésüket és a közreműködőink kimagasló szakmai munkáját! Bízunk benne, hogy a képzéseken és a programjainkon megszerzett információk segítséget jelentenek az Önök számára a gazdálkodói jogalkalmazási nehézségek megoldásában, és munkájuk sikerét szolgálhattuk.

A jövő évnek is nagy tervekkel és sok feladattal vágunk neki, amelyben szeretnénk a tagságunknak hatékony képzéseket, jó programokat és értékes közösségi együttműködést és a velünk együttműködő szervezetek  körének szélesítésével minél szélesebb kapcsolat- és tudásmegosztást építeni. Bízunk Benne, hogy jövőre is sokszor találkozhatunk, és közös munkánk hozzájárul a jövő évben is szakmai kihívásaik sikeres teljesítéséhez.

Boldog Ünnepeket kíván,

a Magyar Vámügyi Szövetség elnöksége

Utoljára frissítve: péntek, 20 december 2019 08:17
Qr Code