2020. június 05. péntek | Belépés

Ahogy azt tagjaink már megszokhatták, az idei évben is színvonalas képzésekkel és szakmai rendezvényekkel igyekszünk segíteni a vám-, jövedéki és termékdíj szakterületeken az információmegosztást és az ismeretek bővítését.

 

A 2020. év első félévére meghirdetett képzéseikre vonatkozó információk a következők:

1. Idén is indítunk vámjogi szakértői képzési csoportot, amely képzésünk 2020. március 19-én kezdődik, és várhatóan 2020. június elejére tervezett vizsgákkal zárul. A képzést változatlan részvételi díjakkal indítjuk, továbbra is biztosítva a tagsági kedvezményeket és 2020. január 15-ig az early bird kedvezményt is. A képzésre vonatkozó információkat a csatolt felhívás tartalmazza, a jelentkezési lapokat és a hallgatói adatkezelési nyilatkozatot 2020. március 10-ig lehet beküldeni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.


2. A hatósági vizsgára a PM által akkreditált képzésként szolgál a Budapesti Corvinus Egyetemmel közösen indított Vámlogisztika posztgraduális képzésünk is, amely két féléves egyetemi képzésben hétvégi oktatással februári kezdéssel indul. Jelentkezni az egyetemen keresztül 2020. január 15-ig lehet az alábbi linken: http://gazdalkodastudomany.uni-corvinus.hu/index.php?id=67637 és a csatolt információs anyagban találhatók a legfontosabb információk a tematikát és a képzés tárgyköreit illetően.


3. Az MVSZ kiemelt programként kezeli az angol nyelvi készségek fejlesztését. Az angol tanulás egyik eleme a 8 kreditpontra minősített és saját fejlesztésű tananyagra épülő angol vámszakmai szaknyelvi képzést, amelyen a hallgatók 12 tematikus fejezettel és 3 gyakorló órával összesen 15 alkalommal 3*45 percben vitt programmal haladva veszik át a legfontosabb szakkifejezéseket. A képzést 2020-ban is változatlan részvételi díjjal hirdetjük meg, a részletes információkat a képzési felhívásban találhatók. A szaknyelvi képzés február 6-án kezdődik, és 2020 január 25-ig lehet jelentkezni a csatolt jelentkezési lapokon. Maximális csoportlétszám 15 fő! Nem feledkezünk meg azokról sem, akik a szaknyelvi képzéshez még nem éreznek elég bátorságot és a 30 órás 10 alkalommal 3*45 perces áttekintő alapozó angol általános képzésben szeretnének részt venni. Ez a csoport keddi napokon 2019. február 4-én kezdődik. Jelentkezni a csatolt jelentkezési lappal 2020. január 25-ig a csatolt jelentkezési lappal lehet, a csoportlétszám itt is 15 fő!

Válasszon az alábbi tesztek közül:


4. A Magyar Könyvvizsgálói Kamara is meghirdette az MVSZ oktatóival vitt vámügyintézői OKJ képzési programot, amelyre jelentkezni és infókat találni az alábbi weboldalon lehet: https://mkvkok.hu/vamugyintezo-kepzes


A jelentkezési lapokat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kérjük megküldeni.

Kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésre, a fenti titkársági emailcímen és telefonon:

Kovács Gubrán Georgina Lina titkárságvezető: +36/70/9678900

Tolnainé dr. Tóth Veronika főtitkár: +36/70/3999664

Megjelent: 944 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 09 január 2020 13:40
Qr Code