2020. június 05. péntek | Belépés

Elmarad a 2020. évi Tavaszi Egri Konferenciánk!

Kedves Tagjaink!

A kormányülés sajtótájékoztatóján elmondták, hogy a Kormány a koronavírus miatti járvány miatt veszélyhelyzetet rendelt el, amellyel összefüggésben megtiltották a 100 főnél nagyobb beltéri rendezvények megtartását.

A hírt az alábbi linken olvashatjátok.

A fenti kormányzati intézkedéssel kapcsolatban sajnálattal jelzem, hogy a tavaszi Egri Konferencia megrendezése elmarad.

Az MVSZ a kreditpontszerzési kötelezettség teljesítését egy átfogó szakmai programmal kívánja támogatni, amely egy tematikus továbbképzési katalógus kidolgozásával olyan oktatási napok kiválasztását teszik lehetővé, ahol az adott szakterületi témakört érintő ismereteket és gyakorlati kérdéseket 10-15 fős kiscsoportokban vitathatják meg. Központi helyszínünk az MVSZ saját oktatóterme Budapesten, emellett együttműködő partnereink támogatásával Győrben, Székesfehérváron, Miskolcon, Debrecenben és Nagykőrösön is megfelelő oktatási helyszínek állnak majd rendelkezésünkre, sőt igény szerint vállalati helyszíneken is elérhető lesz ez az oktatási programunk.

A tematikus továbbképzési katalógust az MVSZ weboldalán (www.mvsz.eu) a KÉPZÉSEK menüpont alatt találjátok majd meg, (első félévre kilenc ilyen tematika kerül meghirdetésre) és innen elektronikusan küldött jelentkezési lapon lehet majd a képzésekre részvételi szándékot jelezni. A tematikus képzésre jelzett részvételi szándék alapján egy-egy csoport létrejöttekor a Titkárság egyezteti az oktatási nap konkrét dátumát és helyszínét, intézkedik az oktatási csoport indításának minisztériumi bejelentése iránt és megvalósítja az eseményt.

A képzések kreditminősítése folyamatban van, hamarosan közzétesszük a katalógusunkat az első félévre elérhető oktatási tematikákról.

Emellett szeretném jelezni azt is, hogy hamarosan nyomdába kerül az „Útmutató az Uniós Vámkódexhez” c. szakkönyvünk átdogozott, második kiadása, amelyet ugyancsak krediteztetünk és hamarosan megvásárolható lesz a weboldalunkon keresztül, vagy a Titkárságon.

Már most szeretném jelezni, hogy az őszi Egri Konferenciánkat háromnaposra módosítottuk, amelynek időpontja jelenlegi elképzeléseink szerint 2020. október 16-18.

Várhatóan ezt is krediteztetjük majd.

A kreditpontok összegyűjtése nincs veszélyben, a tematikus továbbképzéseink meghirdetésére vonatkozó részletes információkat hamarosan levélben és a weboldalon küldjük.

Magyar Vámügyi Szövetség Elnöksége

Megjelent: 854 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 12 március 2020 07:10
Qr Code