2020. augusztus 03. hétfő | Belépés
BUDAPEST - BAMAKO 2022

BUDAPEST - BAMAKO 2022

JÓTÉKONY KALAND A MINDENNAPI ADMINISZTRÁCIÓS MUNKÁN TÚL

A Budapest-Bamako egy közös jótékonysági túra és verseny Budapesttől Bamako-ig. Kétévente a versenyzőkkel együtt indul egy hatalmas kamion is, amibe a résztvevők és a szponzorok felajánlásait viszik ki Afrikába. Azok, akik szeretik a kihívásokat és a vezetést, előbb-utóbb nem csak eljátszanak a gondolattal, hanem el is indulnak a futamon.

Bartos Gyula és Borsányi-Bognár Levente az e-Termékdíj.hu Kft. két tulajdonosa is elhatározta, hogy 2022-ben elindulnak a futamon, így erősítve az összefogást és a partnerek közötti együttműködést egy teljesen új formában. Részvételükkel szeretnék azokat a cégeket is képviselni a futamon, akik szívesebben maradnak biztonságos terepen.

Minden szponzori és támogatási formának, valamint összegnek örülnek, legyen az kismértékű vagy nagy volumenű, pénzbeli vagy termék/szolgáltatás. Az összeg mértékének nagyságától függően mindenki részesül média megjelenésben több felületen, többek között az e-Termékdíj.hu Kft. megújuló weboldalán, újraéledő facebook oldalán, friss youtube csatornáján. Kiemelt partnerek lehetőséget kapnak az autón való megjelenéshez, valamint saját reklám kisfilmhez. Már a felkészülési időszak eseményeiről is készülnek videók, melyekkel megalapozzák az egész túráról készülő filmes dokumentáció hangulatát, majd megosztják a nehéz vagy éppen vidám pillanatokat, kreatív és erőt próbáló időszakokat, és azt a rengeteg tapasztalatot, melyre az út végéig szert tettek. Az új helyzetek remek lehetőséget adnak új dolgok kipróbálására, akár meghökkentő körülmények között is, hiszen a kényszer nagy úr.

Az e-Termékdíj B4-es csapata (Bartos-Borsányi-Budapest-Bamako) minden lehetőségre nyitott. További részletekkel és a megjelenési lehetőségekkel kapcsolatban Bartos Gyula áll rendelkezésre a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, valamint a +36309523964-es számon.

„Lépjük át együtt a megszokások határait”

az e-Termékdíj.hu B4 csapata

Fő támogató: Stratégiai partner:
e termekdij mvsz

 

                                

                                                            

                                                                                                  

                                                        

                                                        

Támogatóink: ez itt az Ön cégneve