2020. szeptember 26. szombat | Belépés

WEBINÁRIUM 2020.08.24-én "Hong Kong helyzete – hatással van-e a változás a nemzetközi ellátási láncokra?" címmel

Kedves Kollégák!

Az első vámszakmai webinárunk sikere után – és élve az egyik résztvevőnk általi visszajelzésben kapott témajavaslattal – újabb beszélgetésre invitáljuk Önöket a vám-és logisztika szempontjából is fontos témák sorában. Ez alkalommal Hong Kong helyzetének változása lesz a téma, s a beszélgetésben igyekszünk áttekinteni a gazdasági és kereskedelmi körülmények változásait, az érzékelhető vámszakmai és logisztikai hatásokat és az uniós vámpolitikai megközelítést.

Minden gazdasági szakembert foglalkoztatnak ezek a kérdések, így webinárunkra várunk mindenkit, aki érdeklődik a téma iránt. Külön szeretettel várjuk azokat a szakembereket, akik hisznek az élethosszig tanulás erejében, hiszen rendezvényünk kapcsolódik a Budapesti Corvinus Egyetem szakirányú posztgraduális képzéseinek megújítási programjához, ezen belül kiemelten az idén ősztől induló Vámlogisztika képzésünk tematikájához. A politikai, gazdasági és társadalmi környezet változásainak kereskedelmi- vagy vámpolitikai kihatásai a logisztikai folyamatokra is érzékelhető, s így ez a téma is jól rávilágít a képzés alapját jelentő szemléletünkre, hogy ezek a szakterületek szoros kapcsolatban állnak, együttes ismeretük olyan szakmai tudás, amely komoly pénzügyi előnyt hoz és az egyéni karriercélokban is új perspektívákat nyit a szakemberek előtt.

A Vámlogisztika szakirányú továbbképzési szak szakmai webinár időpontja és címe:

2020. augusztus 24-én, szerda 16.30-18.00 között

Hong Kong helyzete – hatással van-e a változás a nemzetközi ellátási láncokra?

Felkért beszélgetőtársak:

dr. Tomcsányi Írisz, vámattasé, Magyarország Állandó Képviselete, Brüsszel

Dr. Matura Tamás, Kína-kutató, Budapesti Corvinus Egyetem

Gebhardt Tamás, Kirendeltség vezető, COSCO SHIPPING Lines (Central Europe) s.r.o. Magyarországi Közvetlen Kereskedelmi Képviselete

Nietsch Tamás, MVSZ Szakmai és Nemzetközi Bizottság elnöke

Moderátor:

Tolnainé dr. Tóth Veronika, a Magyar Vámügyi Szövetség főtitkára

 

Az eseményre a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az eseményt a Zoom alkalmazásban szervezzük, a regisztráció után visszaigazolást küldünk és rendezvény előtt küldjük a belépési linket.

Regisztrálni a KÉPZÉSEK / 2020.08.24. Webinárium menü alatt található űrlap kitöltésével és elküldésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 22. 16.00

 

Tisztelettel várjuk!

Üdvözlettel:

Tolnainé dr. Tóth Veronika

főtitkár

Magyar Vámügyi Szövetség

1131 Budapest Rokolya u. 25.

Tel:+36-70/399 9664

Tel/Fax:06-1-2380054

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Megjelent: 289 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 03 augusztus 2020 08:07