2020. szeptember 26. szombat | Belépés
MEGHÍVÓ KÖZGYŰLÉSRE

MEGHÍVÓ KÖZGYŰLÉSRE

Tisztelt Tagjaink!

Tájékoztatom, hogy a Magyar Vámügyi Szövetség 2020. évi Közgyűlését összehívom, s arra Önt ezúton meghívom.

A közgyűlés helyszíne: MVSZ Iroda 1131 Budapest Rokolya u. 25. 108. terem

A közgyűlés időpontja: 2020. szeptember 5. (szombat) 18.00 óra.

Az esetleges határozatképtelenség miatt megismételt közgyűlés helyszíne Millenium Hotel Millenium terem (1. emelet nagyterem), Budapest Üllői út 94-98., megközelítése: (Metro 3. vonalán a Nagyvárad téri megálló). Parkolási lehetőség a Gaál Mózes u. illetve Bláthy Ottó utcában, fizetős parkolással. Felhívjuk figyelmét a KRESZ előírásának megfelelő parkolásra! 

Megismételt közgyűlés időpontja 2020. szeptember 9. 10.00-12.00 óra.

A megismételt közgyűlés – az eredeti napirendi pontok tekintetében – a megjelentek számától függetlenül határozatképes. Kérem, hogy akadályoztatása esetén közokiratba, vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással képviselőt szíveskedjék maga helyett küldeni.

Napirend:

1)

a) Beszámoló a Szövetség 2019. évi gazdálkodásáról és feladatainak végrehajtásról. Előadó: Sipos László Péter az MVSz elnöke

b) A Felügyelő Bizottság elnökének jelentése a Szövetség tevékenységéről és gazdálkodásáról. Előadó: Dr. Maruzs László a Felügyelő Bizottság elnöke

2) Javaslat az MVSZ 2020. évi költségvetésére. Előadó: Sipos László Péter az MVSz elnöke

3) Az Alapszabály 7.3.13. pont szerinti szerződések jóváhagyása Előadó: Sipos László Péter, az MVSZ elnöke

Az írásos anyagokat a Meghívóval együtt e-mail-ben küldtük ki tagjainknak. Minden kedves résztvevőt szeretettel meghívunk ebédelni a szálloda éttermébe.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a 2020. szeptember 9-i nap délutánjára Vámműhelyt is rendezünk, amelyen a szellemi tulajdonra vonatkozó jogszabályváltozások, a 2020. szeptember 1- től bevezetetett új növényegészségügyi ellenőrzési szabályok, és a vezetőfejlesztési képzési koncepciónk lesz a téma.

Megjelenésére feltétlenül számítunk, kérem részvételét e-mail-en vagy telefonon jelezze a Titkárság felé az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre lehetőség szerint 2020. szeptember 1-ig.

Budapest, 2020. augusztus 19.

sipos alair

Sipos László Péter az MVSZ elnöke

Utoljára frissítve: csütörtök, 20 augusztus 2020 12:10