2020. október 29. csütörtök | Belépés

Meghívó a 2020. évi Őszi Konferenciánkra

Szövetségünk 2020. október 15-17. között – a COVID-19 járványügyi helyzetre tekintettel – ONLINE rendezi meg hagyományos őszi vámkonferenciáját. Konferenciánk kétnapos hazai vonatkozású szakmai programjában a vám, adó és környezetgazdálkodási szakmai munkát érintő legaktuálisabb hazai témákról adunk tájékoztatást. Konferenciánk nemzetközi napján pedig az idei év szakmai kihívásai közül kiemelkedő Brexitről első kézből származó információkkal, nemzetközi előadóink segítségével adunk tájékoztatást az alkalmazandó vámjogi szabályokról és az áruszállítási, logisztikai gyakorlati megoldásokról. Az EU Bizottság Adó- és Vámügyi Főigazgatóságának előadója pedig az Uniós Vámkódex alkalmazása óta végrehajtott uniós vámjogszabályi módosításokról, valamint a vámunió jövőjére vonatkozó stratégiaalakítási munkáról ad áttekintést.

Ez a konferencia nemcsak a hazai vámközreműködők és logisztikai szakemberek információinak szélesítését célozza, hanem a V4 tagállamokban működő társ-szervezeteink és tagvállalataik meghívásával egy régiós érdekképviseleti együttműködés kialakítására is törekszünk, amely a jövőben rendszeres kapcsolattartást és a TAXUD által működtetett társadalmi egyeztetési fórumon való részvételi lehetőségünk megteremtését teszi lehetővé.

Szövetségünk elkötelezett az információk széles körű megosztásában és a vámügyi tevékenységet végző hazai gazdálkodók és szakemberek versenyképességének növelésében, ezért a nemzetközi nap programjában való részvételt 50% kedvezménnyel adjuk azoknak, akik az egyik hazai szakmai napra regisztráltak, illetve ingyenesen biztosítjuk azok számára, akik mindkét hazai szakmai napunkra részvételi szándékot jeleztek. Természetesen tagvállalatainknak és egyéni tagjainknak ez alkalommal is kedvezményes részvételi díjat biztosítunk az Alapszabályban foglaltaknak megfelelően. A nemzetközi nap angol nyelvű programjához magyar nyelvre történő tolmácsolást biztosítunk.

A konferencia programja 15 programelemből áll a három nap alatt, regisztrálni az egyes napokra lehet. Az egyes napok programelemeit online módon lehet követni a regisztráció visszaigazolásával megadott belépési adatokkal a TEAMS/ZOOM alkalmazással, amelyek segítségével felvételt is készítünk a beszélgetések utólagos megtekintéséhez, amelyet a regisztrált résztvevők érhetnek el.

Kiemelt témák:

 • Adópolitika, adó-és vámügyi jogszabályváltozások
 • Online számla adatszolgáltatás 3.0, követelésfoglalás, ellenőrzési tapasztalatok
 • Vámszakmai aktualitások
 • EKAER aktualitások 2020
 • BREXIT vámeljárási és logisztikai megoldásai nemzetközi elődókkal
 • Az uniós vámjogszabályok aktuális változásai a TAXUD előadójától
 • Vámattaséi bejelentkezés
 • Az uniós és hazai informatikai fejlesztések
 • ADÓMŰHELY- a számlamódosítás és a fuvarszolgáltatások áfakötelezettsége témakörrel
 • JÖVEDÉKI MŰHELY – aktualitások 2020
 • VÁMMŰHELY – utólagos vám-árunyilatkozat módosítások és egyszerűsített vámérték megállapítás

A változtatás jogát fenntartjuk!

A rendezvény előadói az PM, a NAV és az MVSZ munkatársai.

A rendezvény NEM kreditpontos. A kreditpontok gyűjtését az MVSZ 8 témakörre kiterjedő online és kontakt továbbképzési programja valósítja meg, amelyről részletesebb információkat ezen a linken érnek el: https://mvsz.eu/index.php/kreditpontos-tovabbkepzesek

Kérjük, hogy az adó, vám és jövedék témakörökkel kapcsolatos szakmai kérdéseik előzetes megküldésével segítsék előadóink felkészülését. Az írásbeli kérdéseket a jelentkezési lappal együtt 2020. október 12-ig várjuk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Részvételi díj:

  regisztráció a konferencia egyik hazai szakmai napjára (bónusz a nemzetközi napon való részvétel 50% kedvezménnyel)  regisztráció a konferencia mindkét hazai szakmai napjára (bónusz a nemzetközi napon való részvétel)  a nemzetközi napon való részvétel 
 nem tag   24000   45000   34000 
 rendes céges tag 19200  36000  27200 
 egyéni/pártoló tag 21600  40500  30600 

 

 

 

 

 

 

A részvételi díj magában foglalja a konferencia szakmai előadásain való részvétel díját, a visszanézhető felvételekhez való hozzáférést és a konferencia előadásainak anyagát elektronikus formában. A fent jelzett részvételi díjak az áfa nélkül értendők, a számlázás során 27% áfa is felszámításra kerül.

A konferenciát az MVSZ Képzési Kft. bonyolítja le!

Kérjük, hogy a kitöltött jelentkezési lapot 2020. október 12-ig küldjék meg Szövetségünk Titkárságához az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

További információk:

A konferenciával kapcsolatban a számlázással és pénzügyi kérdésekben Kovács-Gubrán Georgina titkárságvezetőnknél +36-70-9678900 mobilszámon lehet érdeklődni. Felhívjuk a résztvevők szíves figyelmét, hogy rendezvényünk sajtó nyilvános, a konferencia teljes időtartalma alatt az azon résztvevőkről hivatalos fotók és/vagy videó felvételek készülhetnek. 

Budapest, 2020. szeptember 28.

Magyar Vámügyi Szövetség Elnöksége

 

Megjelent: 294 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 28 szeptember 2020 16:40