2021. április 18. vasárnap | Belépés
BREXIT hatás – Angliában működő magyar könyvelő-vámközreműködő céggel gyarapodott tagságunk

BREXIT hatás – Angliában működő magyar könyvelő-vámközreműködő céggel gyarapodott tagságunk Kiemelt

Egy nagyon pozitív és érdekes hatást hozott szervezetünk életébe a Brexit, mivel a prestoni székhelyű I M Bookkeeping Ltd. felvételével tagságunk nemzetközivé vált, amely újabb fejlődési mérföldkő a Magyar Vámügyi Szövetség életében.

Az új tagunk bekapcsolódása a szakmai közösségbe egyébként is fontos támogatást jelent a hazai közreműködőknek is, hiszen az EU-UK új szabadkereskedelmi megállapodás gyakorlati alkalmazása, a vámadminisztrációs feladatok ellátása (pl. brit EORI regisztráció), a későbbiekben vámkezelésekben való közreműködés, illetve az import-export ügyletekhez kapcsolódó adótanácsadás vonatkozásában nagyon jól jön a magyar nyelven is elérhető együttműködő partner.

Mivel már több tagvállalat kérdezte, igyekszünk kialakítani egy listát a HU- UK oldalról együttműködő partnerként elérhető cégekre vonatkozóan, ehhez a lenti linken található ecxell tábla egyik munkalapja a HU oldalról partnerséget ajánló tagvállalatainkat tartalmazza, a másik munkalapra pedig a UK partnereket szeretnénk összegyűjteni. Kérjük szépen azokat, akik tudnak ilyen kontaktokról vagy vannak cégcsoporti partnereik, akik elérhetőségét megoszthatjuk a weboldalunkon és a tagságban, kérjük tegyék fel az alábbi linken elérhető listára: https://1drv.ms/x/s!AikbVVi4gwrI6w83aQi3di28euz4?e=4dbzLL

Tolnainé dr. Tóth Veronika

főtitkár

Megjelent: 206 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 06 április 2021 14:06
Értékelés:
(1 szavazat)
Tovább a kategóriában: « Brexit infók 1.
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned