2021. február 26. péntek | Belépés

VÁMÜGYI SZAKÉRTŐI HATÓSÁGI KÉPZÉS 2021 Kiemelt

Az elmúlt három évben már nagy sikerrel vitt vámügyi szakértői hatósági képzésünket 2021. évre is meghirdetjük.

Az eddigiekhez hasonlóan kontakt képzés formájában tervezzük megvalósítani 2021. szeptember 2-i kezdéssel, 6 modulban plusz e-learning tananyagi résszel és várhatóan november végi szóbeli vizsgával zárva.

2021. május 1-ig early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni, ehhez a felhívást és a jelentkezési lapot csatolva találjátok.

Ehhez kapcsolódóan azt is jelzem, hogy a Budapesti Corvinus Egyetemmel együtt vitt VÁMLOGISZTIKA posztgraduális képzésünk szeptemberi folytatásán is dolgozunk, remélhetőleg erről is hamarosan tudok majd híreket küldeni. Ahogy tudjátok, ezt a képzést is elfogadják vámügyi szakértői vizsgára bocsájtó képzésként, így az egyetemi oklevél mellett még a vámtanácsadói nyilvántartáshoz előírt kötelező képzésként is működhet.

A képzésünk a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá tartozik, ennek megfelelően a képzésre jelentkezőkkel felnőttképzési szerződést kötünk, és a képzésre, illetve a képzésben részt vevőkre vonatkozó adatszolgáltatási kötelezettséget az elektronikus rendszerben megvalósítjuk. Ez alapján a képzés díját a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény 3. számú melléklet B) rész 14. pontja alapján a költséget viselő cég elismerheti a vállalkozási tevékenység érdekében felmerült költségként, ráfordításként.

A jelentkezéseket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kérjük megküldeni.

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket!

Üdvözlettel:

Tolnainé dr. Tóth Veronika

főtitkár

Megjelent: 60 alkalommal Utoljára frissítve: péntek, 19 február 2021 14:19