2023. március 31. péntek | Belépés
Meghívó a 2021. évi Tavaszi Konferenciánkra

Meghívó a 2021. évi Tavaszi Konferenciánkra

Szövetségünk 2021. március 19-20. között – a COVID-19 járványügyi helyzetre tekintettel – ismét ONLINE rendezi meg hagyományos tavaszi vámkonferenciáját. Konferenciánk kétnapos hazai vonatkozású szakmai programjában a vám, adó és környezetgazdálkodási szakmai munkát érintő legaktuálisabb hazai témákról adunk tájékoztatást. Témáink között szerepel a Brexit „utánkövetése” és az Észak-ír Protokoll gyakorlati megvalósítása, az új e-kereskedelmi rezsim bevezetésére való felkészülés, a COVID-19 vámügyi tapasztalatai, rendészeti aktualitások. A második napon a Brüsszeli Állandó Képviseletről uniós körképet kapunk, áttekintjük az informatikai fejlesztések aktualitásait és Adó-, Jövedéki és Vámműhelyeinken az aktuális gyakorlati alkalmazási tárgyköröket egyeztetjük.

 Természetesen tagvállalatainknak és egyéni tagjainknak ez alkalommal is kedvezményes részvételi díjat biztosítunk az Alapszabályban foglaltaknak megfelelően. Szövetségünk elkötelezett az információk széles körű megosztásában és a vámügyi tevékenységet végző hazai gazdálkodók és szakemberek versenyképességének növelésében, ezért a programon való részvételt az MVSZ egyéni tagjainak adott kedvezményével biztosítjuk azoknak is, akik a logisztikai és adózási érdekképviseleti partnereink, vagy területi kamarai szervezetek tagjai.

A konferencia programja tíz programelemből áll a két nap alatt, regisztrálni az egyes napokra vagy mindkét napra együtt is lehet. Az egyes napok programelemeit online módon lehet követni a regisztráció visszaigazolásával megadott belépési adatokkal a TEAMS/ZOOM alkalmazással, amelyek segítségével felvételt is készítünk a beszélgetések utólagos megtekintéséhez, amelyet a regisztrált résztvevők érhetnek el.

Kiemelt témák:

  • Adópolitika, adó-és vámügyi jogszabályváltozások
  • Brexit alkalmazási tapasztalatok, Észak-ír Protokoll
  • E-kereskedelem új rezsim 2021. július 1.
  • Vámszakmai aktualitások
  • Uniós körkép – Brüsszeli Állandó Képviselet bejelentkezése
  • Az informatikai fejlesztések
  • ADÓMŰHELY- online számla tapasztalatok és digitális archiválás témakörrel
  • JÖVEDÉKI MŰHELY – szervezeti változások, aktualitások
  • VÁMMŰHELY – vámérték egyszerűsített megállapítása, különleges vámzárak alkalmazása, gyűjtő/részrakós szállítmányok, ügyféli regisztrációs kérdések (EGYKE, EORI, VPID)

A változtatás jogát fenntartjuk!

A rendezvény előadói az PM, a NAV és az MVSZ munkatársai.

A rendezvény NEM kreditpontos. A kreditpontok gyűjtését az MVSZ online és kontakt továbbképzési programja valósítja meg, amelyről részletesebb információkat ezen a linken érnek el: https://mvsz.eu/index.php/kreditpontos-tovabbkepzesek

Kérjük, hogy a vám, jövedék és termékdíj témakörökkel kapcsolatos szakmai kérdéseik előzetes megküldésével segítsék előadóink felkészülését. Az írásbeli kérdéseket a jelentkezési lappal együtt 2021. március 16-ig várjuk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Részvételi díj:

 

regisztráció a konferencia

egyik szakmai napjára

regisztráció a konferencia

mindkét szakmai napjára

nem tag 24 000 45 000
rendes céges tag 19 200 36 000
egyéni/pártoló tag 21 600 40 500

A részvételi díj magában foglalja a konferencia szakmai előadásain való részvétel díját, a visszanézhető felvételekhez való hozzáférést és a konferencia előadásainak anyagát elektronikus formában. A fent jelzett részvételi díjak az áfa nélkül értendők, a számlázás során 27% áfa is felszámításra kerül.

A konferenciát az MVSZ Képzési Kft. bonyolítja le!

Kérjük, hogy a kitöltött jelentkezési lapot 2021. március 16-ig küldjék meg Szövetségünk Titkárságához az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

További információk:

A konferenciával kapcsolatban a számlázással és pénzügyi kérdésekben Kovács-Gubrán Georgina titkárságvezetőnknél +36-70-9678900 mobilszámon lehet érdeklődni.

Budapest, 2021. március 8.

Megjelent: 739 alkalommal Utoljára frissítve: szerda, 08 szeptember 2021 07:08