2021. június 21. hétfő | Belépés
Meghívó Közgyűlésre

Meghívó Közgyűlésre

Tisztelt Tagjaink!

Csatoltan küldöm Sipos László Péter elnök úr Meghívó levelét és videóüzenetét a Magyar Vámügyi Szövetség 2021. évi Beszámoló és Tisztújító Közgyűlésére-

A videóüzenet ezen a linken tekinthető meg: https://drive.google.com/file/d/1ERKYRB7ZRLUa6qZnZoT9OKjhpduQyQFF/view?usp=sharing

A jelenleg is érvényben lévő veszélyhelyzet ideje alatt a Közgyűlést az alább megadott időpontban az 502/2020. kormányrendelet 3. § (2) bekezdésében foglalt lehetőségek közül a tagok elektronikus hírközlő eszköz igénybevételével történő részvételével tudjuk megtartani.

A Közgyűlés megtartására a Microsoft TEAMS elektronikus alkalmazást használjuk, amely a tagok azonosítását és a tagok közötti kölcsönös és korlátozásmentes kommunikációt biztosítani képes, ehhez a bejelentkezéshez kamera és/vagy mikrofon használatára képes eszköz (számítógép, laptop, tablet vagy mobiltelefon is) használható. Az alkalmazás a bejelentkezést automatikusan naplózza is, így a jelenlét igazolható. A titkos szavazás lebonyolítását pedig ezzel párhuzamosan a PollUnit szoftver használata biztosítja a jogszabályban elvárt adatbiztonsági előírásoknak megfelelően.

A TEAMS és a PollUnit használatára vonatkozó útmutatót csatoltan küldjük. Ezek közül külön is hangsúlyozni kell, hogy a Közgyűlésen részt vevő tagok bejelentkezése a képviselőként delegált személy által és a teljes nevük feltüntetésével, azonosítható módon történjen! Az elektronikus eszköz alkalmazásával történő megrendezés jogszabályi követelménye a tagok (képviselőik) személyazonosságának igazolása, amely érdekében a bejelentkezésre egy órás időkeretet biztosítunk és minden résztvevőtől kérjük a beengedést követően a személyazonosság fényképes személyazonosító igazolvánnyal való igazolását, a technikai leírásban szereplő módon.

 Technikai megvalósításra vonatkozó vészhelyzeti szabályok nem érintik a Közgyűlés határozatképességét érintő szabályokat, így ez alkalommal is két időpont megadására kerül sor:

 A Közgyűlés 1. időpontja: 2021. május 19. (szerda)

A regisztráció időtartama: 8.00-9.00 óra

Az Tisztújító Közgyűlés kezdete: 9.00 óra, várható befejezése: 12.00

A bejelentkezéshez szükséges link: Kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz

Az esetleges határozatképtelenség miatt megismételt Közgyűlés időpontja:

2021. május 26. (szerda)

A regisztráció időtartama: 8.00-9.00 óra

A megismételt Tisztújító Közgyűlés kezdete: 9.00 óra, várható befejezése: 12.00

A bejelentkezéshez szükséges link: Kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz

Az esetleges akadályoztatás esetén lehetőség van MEGHATALMAZOTT jelölésére, a mellékletként küldött formák szerinti neghatalmazással, melyet kérjük ELŐZETESEN az MVSZ titkárságára eredeti aláírással levélben (1131 Budapest Rokolya u. 25.) vagy hitelesített elektronikus iratként emailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre megküldeni, hogy a bejelentkezéskor az azonosítást megfelelően elvégezhessük, és a szavazatszámlálásnál a képviseletet jogszerűen figyelembe vehessük.

A napirendi pontok tárgyalásához szükséges háttéranyagokat tagjaink e-mailben kapják meg.


Szeretném jelezni, hogy a 2021. május 26-án 13 órától a tagság számára továbbképzésként krediteztetett (4 kredit) ingyenes Vámműhelyt tartunk, amelynek programját a mellékletek alatt találja meg.

Természetesen a programot akkor is megtartjuk, ha a Közgyűlés már az első időpontban határozatképes lenne. 

A közgyűlésen való részvételére feltétlenül számítunk, kérem, hogy azt e-mail-en vagy telefonon jelezze a Titkárság felé az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre lehetőség szerint 2021. május 18-ig. 

  

Tolnainé dr. Tóth Veronika főtitkár

Utoljára frissítve: péntek, 07 május 2021 13:08