2021. július 25. vasárnap | Belépés
Adategyeztetés

BREXIT – avagy az autonóm vámpolitika valósága

Kedves Kollégák!

Az eddigi webinárok sikere után újabb beszélgetésre invitáljuk Önöket a vám-és logisztika szempontjából is fontos témák sorában. Ez alkalommal újra a Brexit lesz a témánk, beszélgetünk a gazdasági és kereskedelmi körülmények változásairól, az eddig érzékelhető vámszakmai és logisztikai hatásokról, mit nem mértek fel a britek előre a kilépés várható hatásai kapcsán, és hogy mi lehet még a jövőbeli perspektíva.

Minden gazdasági szakembert foglalkoztatnak ezek a kérdések, így webinárunkra várunk mindenkit, aki érdeklődik a téma iránt. Külön szeretettel várjuk azokat a szakembereket, akik hisznek az élethosszig tanulás erejében, hiszen rendezvényünk kapcsolódik a Budapesti Corvinus Egyetem szakirányú posztgraduális képzéseinek megújítási programjához, ezen belül kiemelten az idén őszre meghirdetett Vámlogisztika képzésünk tematikájához. A politikai, gazdasági és társadalmi környezet változásainak kereskedelmi- vagy vámpolitikai kihatásai a logisztikai folyamatokra is érzékelhető, s így ez a téma is jól rávilágít a képzés alapját jelentő szemléletünkre, hogy ezek a szakterületek szoros kapcsolatban állnak, együttes ismeretük olyan szakmai tudás, amely komoly pénzügyi előnyt hoz és az egyéni karriercélokban is új perspektívákat nyit a szakemberek előtt.

A Vámlogisztika szakirányú továbbképzési szak szakmai webinár időpontja és címe: 

2021. július 14-én, szerdán 14.30-16.00 között

BREXIT – avagy az autonóm vámpolitika valósága

Felkért beszélgetőtársak:

dr. Kacsirek László CSc docens, Budapesti Corvinus Egyetem Vállalkozásfejlesztési Intézet

dr. Takács István kereskedelmi attasé, Brüsszeli Állandó Képviselet

Nietsch Tamás senior manager EMEA Trade compliance, Flextronics Kft.

Rozgonyi Sándor vámigazgató – GEODIS Hungary Logistics Kft

Gonda Attila ügyvezető – Truck Force One Kft.

Moderátor: Tolnainé dr. Tóth Veronika, a Magyar Vámügyi Szövetség főtitkára

Az eseményre a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az eseményt a MS TEAMS alkalmazásban szervezzük, a regisztráció után visszaigazolást küldünk és rendezvény előtt küldjük meg a belépési linket.

Regisztrálni a Magyar Vámügyi Szövetség weboldalán kialakított elektronikus űrlapon lehet, melyet ide kattintva vagy a KÉPZÉSEK/2021.07.14. Webinarium menü alatt érhetnek el, továbbá a jogg felső sarokban lévő ikonra kattintva.   

Jelentkezési határidő: 2021. július 10.

 Tisztelettel várjuk!

Tolnainé dr. Tóth Veronika

főtitkár

Magyar Vámügyi Szövetség

Megjelent: 105 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 21 június 2021 10:08