2021. július 25. vasárnap | Belépés
Felhívás adategyeztetésre

Felhívás adategyeztetésre

Kedves Tagjaink!

A nyár folyamán igyekszünk pontosítani és naprakésszé tenni a tagságra vonatkozó adatbázisunkat, mivel ez a GDPR jogszabályoknak való megfelelés és a tagsági igények támogatása (kapcsolattartás, emailcímjegyzék, tagozati munka, pénzügyi feladatok) szempontjából is fontos.

A projektet Laczi Richárd Dávid végzi, akinek a tevékenységéhez szeretném a segítségeteket kérni. Richárd feladata ebben a projektben harmonizálni a fennállásunk alatt keletkezett papíros tagi nyilvántartásokat az elektronikus nyilvántartásunkkal és a weboldal infóival. Ennek érdekében adategyeztetések érdekében a nyár folyamán keresni fog titeket, ezért arra szeretnénk kérni Benneteket, hogy segítsétek munkáját.

A közgyűlés előtt kiküldött tagsági értékelő kérdőívre megkapott válaszok alapján szeretnénk jobban működtetni a szakmai tagozatok/munkacsoportok belső egyeztetési mechanizmusait, szakmai témák vagy javaslatok véleményezésével vagy megbeszélésével, amelyre az egyes tagozatok vagy munkacsoportok iránt érdeklődő tagjaink bekapcsolódhatnak. Ehhez szükséges pontos adatokkal rendelkeznünk arról, hogy az egyes tagok mely szakterületek iránt érdeklődnek. Mivel az elmúlt években új munkacsoportok is létrejöttek, és a tagság nagyrésze nem a 2020-ban aktualizált új belépési nyilatkozatok használatával lépett be, itt is szükséges a régebbi tagok felé adategyeztetést végeznünk.

A frissített tagsági adatbázis létrehozása mellett a projekt a weboldalon való adatok pontosítására is kiterjed, mivel célunk a weboldal megújítása is, s nyilván a modernebb és több funkciót biztosító honlap kialakítása mellett a tagsági információk elérését is szeretnénk hatékonyabbá tenni (külső érdeklődőknek szakember keresési lehetőség, állásajánlatok, álláskeresők). Ehhez kapcsolódóan kérünk mindenkit, hogy adja meg vagy aktualizálja ha szükséges a weboldalát, logóját és a szolgáltatási területét, amit a tagvállalati infóként kitehetünk.

Az adatközlést a kezdőlap jobb felső részén elhelyezett ADATEGYEZTETÉS feliratra kattintva előugró elektronikus űrlapon tehetitek meg.

Köszönjük az együttműködést!

Utoljára frissítve: péntek, 16 július 2021 15:39