2021. október 18. hétfő | Belépés
KREDIT 2021 ŐSZ

Vámügyi szakértői hatósági képzés 2021. ősz Kiemelt

Kedves Kollégák!

Örömmel adok hírt arról, hogy idén ősszel is megtartjuk a vámügyi szakértői hatósági képzést már a 8. turnussal.

A vámtanácsadó névjegyzékbe kerüléshez kötelezően előírt hatósági képzésünk továbbra is 100 órás időtartamú, melyet a Rendelet szerinti vizsgatantárgyak témaköreit felölelő 72 órát kitevő 6 szakmai modul, a témák teljes körű áttekintését segítő és kiscsoportos bontásban megvalósuló két konzultációs nap, egy egynapos – több telephely közötti választás lehetőségével előkészített - telephely-látogatás gyakorlati program, valamint e-learning felületünkre feltöltött kötelező órák teljesítése tesz ki. A képzést kontakt módon tervezzük, de ha esetlegesen kormányzati korlátozások lesznek érvényben, akkor képzési programunkat az online megvalósításra térünk át.

Idei képzésünket 2021. szeptember 2-án kezdjük, a képzési csoport biztosan indul, a csoportba maximális létszáma – a valóban hatékony ismeretszerzés érdekében – 44 fő. Aki még szeretne jelentkezni, az 2021. augusztus 27-ig még beküldheti a jelentkezési lapot és az adatkezelési hozzájárulást az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. További információkért hívják főtitkárunkat a +36/70/3999664 számon.

A képzésünk a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá tartozik, ennek megfelelően a képzésre jelentkezőkkel felnőttképzési szerződést kötünk, és a képzésre, illetve a képzésben részt vevőkre vonatkozó adatszolgáltatási kötelezettséget az elektronikus rendszerben megvalósítjuk. Ez alapján a képzés díját áfamentesen számlázzuk ki és a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény 3. számú melléklet B) rész 14. pontja alapján a költséget viselő cég elismerheti a vállalkozási tevékenység érdekében felmerült költségként, ráfordításként.

Hiszünk abban, hogy a vámjogi szakértői, a vámtanácsadói, a vámügynöki hatósági képzés elősegíti az egész hazai vámszakma hosszú távú fenntartható fejlődését, növelni fogja a hazai vámszakma elismertségét és tovább javítja nemzetközi versenyképességünket.

A jelentkezési lapot és az adatkezelési hozzájárulást a mellékletek közül lehet letölteni.

Tolnainé dr. Tóth Veronika

főtitkár

Megjelent: 356 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 19 augusztus 2021 10:40