2022. január 22. szombat | Belépés
Adategyeztetés

ŐSZI TÉMÁK” Szeminárium 2021. November 17.

Az MVSZ idei szakmai rendezvényeinek sorában egy olyan program következik, amelyben az őszi időszak szempontjából legaktuálisabb témaköröket tekintjük át.

Ennek keretében a következő témákat fogjuk érinteni:

  • HR változások 2022
  • Származási aktualitások, különös tekintettel az új PEM megállapodás átmeneti szabályozásának alkalmazási bizonytalanságaira
  • Az elektronikus árunyilatkozat módosítás működésének hatósági és fejlesztői bemutatása, kérdések egyeztetése
  • Az üzemanyagárak nemzetközi helyzete és hazai prognózisa
  • Az árutovábbítás és átmeneti megőrzés gyakorlati működése több igazgatóság tapasztalata alapján panelbeszélgetés formájában.

A gazdálkodók kérdéseit előzetesen koordináljuk, 2021. november 15-ig a jelentkezési lappal együtt kérjük megküldeni ezeket az info@vamszövetseg.hu e-mail címre.A gazdálkodók kérdéseit előzetesen koordináljuk, 2021. november 15-ig a jelentkezési lappal együtt kérjük megküldeni ezeket az info@vamszövetseg.hu e-mail címre.

A Magyar Vámügyi Szövetség által szervezett szakmai napon való részvételt mindazon tagjainknak ajánljuk, akiknek nemzetközi ellátási láncokhoz kapcsolódóan vámügyi közreműködést végeznek. Emellett ajánljuk ezt a rendezvényt tágabb körben azoknak is, akik logisztikai tevékenységükhöz kapcsolódóan előírt bejelentési vagy adatszolgáltatásokra váltak kötelezetté, vagy szállítmányozóként brit relációjú áruszállítást szerveznek.

A rendezvény nem kreditpontos, de az MVSZ tagjai számára minden évben egy alkalommal adható 2 kreditpont a nem kreditminősített egész napos szakmai rendezvényen való részvételre is !

A program időbeosztása: Bejelentkezés lesz 9.00-9.30 között, az előadások 9.30 órától 15.45 óráig tartanak három nagyobb blokkban.

A program megvalósítása:

  • személyes részvételre van lehetőség (jelenlegi szabályok szerint nem kell védettségi igazolást bemutatni) a Millenium Hotel nagytermében (1084 Budapest Üllői út 94-98.)
  • a TEAMS online platform alkalmazásával is lehet csatlakozni, az előadásokat laptopon keresztül közvetítjük és megosztjuk.

A bejelentkezési linket az online módon csatlakozó résztvevők számára 2021. november 16-án küldjük meg.

A szemináriumra a mellékelt jelentkezési lapon lehet jelentkezni 2021. november 15-ig.

Részvételi díj:

  • Tagjaink részére 9000,- Ft + ÁFA
  • Nem MVSZ tagok részére: 14 000,- Ft + ÁFA

 

Tolnainé dr. Tóth Veronika főtitkár

Megjelent: 326 alkalommal Utoljára frissítve: péntek, 05 november 2021 16:03