2022. május 26. csütörtök | Belépés
„Az Év Vámszakembere” és „Az Év Junior Vámszakembere” pályázat

„Az Év Vámszakembere” és „Az Év Junior Vámszakembere” pályázat

Kedves Tagjaink!

A Magyar Vámügyi Szövetség Elnöksége ismét meghirdeti a 2021. évben nyújtott szakmai munka elismerését célzó „Az Év Vámszakembere” és „Az Év Junior Vámszakembere” pályázatát, amelynek pályázati anyagai a mellékletek között találhatók meg .

(Az Életmű-díj pályázat mindig csak a jubileumi években kerül meghirdetésre, amely majd legközelebb jövőre a 2023. évben következik)

2021 az ev vamszakembereA tavalyi év is nagyon komoly helytállást kívánt a vámközreműködőktől, így a szakma által kifejezett elismerés most különösen fontos, nemcsak annak aki díjat megkapja, hanem annak a cégnek, szűkebb szakmai csapatnak is, akik a jelölésben munkatársuk teljesítményét ismerik el.

A csatolt pályázati kiírások szerint az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk a szakma javaslatait a 2021-évben kiemelkedő szakmai munkát végző kollégáink elismerésére.

A pályázatok benyújtási határideje – a mellékelt jelölő lapon – 2022. március 5. A beérkezett pályázatokat az Értékelő Bizottság értékeli és 2022. március első hetében születik meg a döntés.

A díjak ünnepélyes átadására a járványügyi helyzet miatti intézkedésekhez igazodva, de reményeink szerint 2022. évi tavaszi Egri Konferenciánkon  kerül sor.

Kérjük a tagvállalati képviselőket, hogy osszák meg ezt a kezdeményezést idén is vezetőikkel, munkatársaikkal!

A szakmai elismerések mellett fontos küldetésnek tekintjük a szakmánkhoz kapcsolódó oktatási tevékenységek ösztönzését, a szakmánk megjelenését az egyetemi képzésekben és annak díjazását, ha valaki a vámszakterülethez kapcsolódó témában írja meg az egyetemi tanulmányainak lezáró dolgozatát. Ehhez kapcsolódó elismerésünk pályázatát is küldöm. Mivel itt a dolgozatok elkészítése és védése a tavaszi szemeszterben várható, a pályázati jelölések beadási határidejét 2022. szeptember 30-ig toltuk ki, és a díjkiosztást majd az őszi konferenciára időzítjük, lehetőséget adva a szakmai közösségben való bemutatkozásra.

Hiszünk abban, hogy szakembereink teljesítményének méltó ünneplése emeli a vámszakma társadalmi elismertségét, ezért bízunk benne, hogy idén is sok jelölés érkezik!

 

Üdvözlettel:

Tolnainé dr. Tóth Veronika

főtitkár

Utoljára frissítve: péntek, 21 január 2022 15:53