2022. augusztus 19. péntek | Belépés
MVSZ Arculati megújulás – Pályázat, Készülődés a 30 éves Jubileumra

MVSZ Arculati megújulás – Pályázat, Készülődés a 30 éves Jubileumra

Kedves Tagjaink! Kedves Érdeklődők!

Szervezetünk a jövő évben ünnepli majd fennállásának 30. évfordulóját, amelyre már most nagy szeretettel készülünk.

A 30 év már önmagában is hatalmas siker, számunkra a szervezet töretlen szakmai munkája és a létrejövő példaértékű kollegiális közössége nagy értéket jelent!

A készülődés alkalmat ad arra is, hogy a közelgő ünnepség fényében az arculatunk megújítására, megjelenésünk frissítésére is lehetőséget teremtsünk.

Az arculatterv alapját az aktuális MVSz logó modernizálása, vagy teljesen új koncepció megalkotása jelenti. A Magyar Vámügyi Szövetség politikától független, civil ernyőszervezet, melynek 30 éves múltjának szakmai sikereiből érte el megbecsülését, rangját, eredményeit. A magyar államigazgatástól független működő, de a törvényi szabályozásokat maximális mértékben figyelembe vevő, nemzetközileg is elismert partner, szakmai szervezet.

Az új arculat által kifejezhető releváns fogalmak, kulcsszavak, kifejezések: modern, elegáns, rangos, letisztult, szövetség, szakmai, ernyőszervezet, integrált működés, szakmai programok, oktatás, előadás, képzés, fejlődés, vámügy, logisztika, adó, környezetgazdálkodás, szabályozás, tanácsadás, partnerség, támogatás, tudásbázis.

A XXI. század digitális világában a szervezet megjelenésének megújítására meghívásos pályázaton Kedei Attila Zoltán és Tokaji Nagy Csaba grafikusokat kértük fel az alábbi arculati elemek elkészítésére:

  • Logó átalakítása-modernizálása vagy új létrehozása
  • 30 éves MVSZ alkalmi, ünnepi logóterve, hiszen a Jubileum alkalmából a következő évben több alkalommal és számos megjelenési területen és felületen kívánjuk kommunikálni ezt a számunkra jeles évszámot.
  • Névjegykártya
  • Levélpapír          

A beérkezett pályaműveket a mellékletek között elérhető diasorokban tekinthetik meg.

Kérjük, hogy visszajelzésével segítse a döntést, melyik pályamunka fejezi ki Önnek leginkább a szervezetet, melyik változatot támogatja az új arculati megjelenéshez.

A véleményét 2022. augusztus 8.-ig küldhette el. A szavazás már lezárult. (szerk. 2022.08.09.)

Figyelem, minden tagnak egy szavazata van, szavazni minden IP címről csak egyszer lehet... 

 

2022. július 20.

Tolnainé dr. Tóth Veronika

főtitkár

           

Utoljára frissítve: kedd, 09 augusztus 2022 15:52