2023. február 04. szombat | Belépés
2022. Az "Év Vámszakembere” és az "Év Junior Vámszakembere” pályázat

2022. Az "Év Vámszakembere” és az "Év Junior Vámszakembere” pályázat

Kedves Tagjaink!

A Magyar Vámügyi Szövetség Elnöksége a jövő évi Jubileumi Ünnepségre készülve ismét meghirdeti „Az Év Vámszakembere” és „Az Év Junior Vámszakembere” pályázatát a 2022. évben nyújtott vámszakmai munka elismerésére, amelynek pályázati anyagait csatoltan küldöm. Jövőre az Életmű-díj is átadására is sor kerül az ünnepségen, erre ez alkalommal pályázatot nem hirdetünk, de a tagok általi jelölést köszönettel vesszük.

A jövő évi Jubileumi Év megünneplésére kiemelt figyelemmel készülünk, így a szakma által kifejezett elismerés különösen fontos lenne, nemcsak annak aki díjat megkapja, hanem annak a cégnek, szűkebb szakmai csapatnak is, akik a jelölésben munkatársuk teljesítményét ismeri el.

A csatolt pályázati kiírások szerint az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk a szakma javaslatait a kiemelkedő szakmai munkát végző kollégák elismerésére.

A pályázatok benyújtási határideje – a mellékelt jelölő lapon – 2022. december 15. (a mellékleteket december 31-ig is be lehet küldeni).

A beérkezett pályázatokat az Értékelő Bizottság értékeli és 2023. január  9-13 között megtartott személyes interjúk után tesz javaslatot a díjazottak személyére az Elnökség számára .

mtg ballroom galadinner 1470x617A díjak ünnepélyes átadására a Budapesti Hilton Hotel nagytermében rendezett ünnepségen kerül sor 2022. január 28-án.

Kérjük a tagvállalati képviselőket, hogy osszák meg ezt a kezdeményezést vezetőikkel, munkatársaikkal!

A szakmai elismerések mellett fontos küldetésnek tekintjük a szakmánkhoz kapcsolódó oktatási tevékenységek ösztönzését, a szakmánk megjelenését az egyetemi képzésekben és annak díjazását, ha valaki a vámszakterülethez kapcsolódó témában írja meg az egyetemi tanulmányainak lezáró dolgozatát. Ehhez kapcsolódó elismerésünk pályázatát is küldöm. Mivel itt a dolgozatok elkészítése és védése a tavaszi szemeszterben várható, a pályázati jelölések beadási határidejét 2023. szeptember 30-ig toltuk ki, és a díjkiosztást majd a 2023. évi őszi konferenciára időzítjük, lehetőséget adva a szakmai közösségben való bemutatkozásra.

A vámszakterület cégen belüli elismerésének növelése azzal kezdődik, hogy a vámszakterület maga is büszkén mutatja meg kiválóságait, megteszi a jelüléseket.

Az MVSZ szakmai közössége pedig azzal gazdagodik, ha a szervezetünk életében meghatározó eseményeket ezen elismerések kifejezésére is felhasználjuk!

Legyünk büszkék a szakmai sikereinkre, s mutassuk meg ezt a szakmai szereplőknek!

Hiszünk abban, hogy szakembereink teljesítményének méltó ünneplése emeli a vámszakma társadalmi elismertségét, ezért bízunk benne, hogy idén sok jelölés érkezik!

Üdvözlettel:

Tolnainé dr. Tóth Veronika

főtitkár

Utoljára frissítve: csütörtök, 17 november 2022 07:54