2023. február 04. szombat | Belépés
30 éves Jubileumi Ünnepségre szóló regisztráció és támogatási felhívás

30 éves Jubileumi Ünnepségre szóló regisztráció és támogatási felhívás

Kedves Tagjaink!

A Magyar Vámügyi Szövetség életében a jövő év elején újabb mérföldkőhöz érkezünk, mivel 2023. január 28-án ünnepeljük majd szervezetünk fennállásának 30. évfordulóját, hiszen 1993. január 28-án Magyar Vámügyi Kamara néven, 23 tagvállalati képviselettel alakult Szövetségünk elődje.

A 30. évforduló méltó megünneplése kiemelten fontos számunkra, egyrészt azért, mert példaértékűnek tartjuk, hogy ennyi év szakmai kihívásaival és nehézségeivel sikeresen megküzdöttünk, másrészt külön öröm, hogy tagságunk ezidő alatt folyamatosan bővülni tudott. Szervezetünk nemcsak értékes szakmai munkát végez immár 30 éve, hanem egy élő és emberi kapcsolatainkban is fontos közösséget jelent számunkra.

Az évfordulót a jövő évben több programmal is szeretnénk ünnepelni. Elsőként az alapítás napján a tagvállalataink képviselői és vezetőik és a meghívott tagszervezetek, hatóságok és minisztériumok vezetői meghívásával egy ünnepséggel és díszvacsorával köszöntenénk a tagjainkat, korábbi és jelenlegi tisztségviselőinket és a társszervezetek meghívottjait.

Szeretettel küldöm az előzetes meghívónkat, annak érdekében, hogy a Hilton Budapest Hotel dísztermében 2023. január 28-án megrendezésre kerülő Jubileumi Ünnepségre vonatkozó regisztrációt megkezdhessük.

A rendezvénynek magas szintű hazai és uniós meghívottjai lesznek, és minden kedves tagunkat nagy szeretettel invitálunk az ünnepi rendezvényünkre.

Az ünnepségen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, a rendes tagságú céges tagvállalataink számára meghívásunk 2 fő részvételére szól, mert szeretnénk lehetővé tenni a vállalatvezetők részvételét is.

Az egyéni, pártoló és tiszteletbeli tagok 1 fő részvételére kapnak meghívást.

A névre szóló meghívókat ennek alapján fogjuk postán megküldeni Önöknek.

Az előzetes regisztráció leadásának határideje: 2023. január 11.

Az Ünnepség egyik fontos része lesz az, hogy alkalmat teremtsünk a Szövetség által alapított VÁMSZAKMAI ELISMERÉSEK átadására, amelyre vonatkozó pályázatokról már korábbi levelemben hírt adtam, illetve ide is csatoltam.

A díjazásra vonatkozó jelöléseket (saját vagy munkatárs jelölését is) 2022. december 15-ig várjuk.

Az Év Vámszakembere” és „Az Év Junior Vámszakembere” pályázatok a 2022. évben nyújtott vámszakmai munka elismerésére szolgálnak majd, és jubileumi évben az Életmű-díj is átadására is sor kerül az ünnepségen, erre nem hirdetünk pályázatot, de a tagok általi jelölést köszönettel vesszük.

A vámszakterület cégen belüli elismerésének növelése azzal kezdődik, hogy a vámszakterület maga is büszkén mutatja meg kiválóságait. Az MVSZ szakmai közössége pedig azzal gazdagodik, ha a szervezetünk életében meghatározó eseményeket ezen elismerések kifejezésére is felhasználjuk! Legyünk büszkék a szakmai sikereinkre, s mutassuk meg ezt a szakmai szereplőknek!

Emellett csatolom a Jubileumi Ünnepségre vonatkozó szponzorációs felhívást, hogy segítségüket kérjük ezen rendkívüli eseményünk finanszírozásához (a korábbi ünnepségeknél már alkalmazott módon).

Itt jelzem, hogy a legalább 100.000 Ft összegű pénzbeli hozzájárulást nyújtó partnereink Arany Fokozatú Támogató/Szponzor címet kapnak.

Úgy gondolom, az Ünnepség és a díjazás méltó küldetés ahhoz, hogy szponzori motivációt adjanak. Reméljük, hogy ez alkalommal is sok vállalat érzi majd presztízsnek a 30. éves Jubileumi Ünnepség és a szakmai elismeréseink támogatását.

Elérhetőségeink:

  • e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.,
  • Tel.: +36 70 9678860; +36 70 9678900; +36 70 3999664

A rendezvény részletes programját a névre szóló hivatalos meghívóval együtt küldjük meg.

Megtisztelő részvételükre számítva várjuk jelentkezésüket!

Üdvözlettel:

Tolnainé dr. Tóth Veronika

főtitkár

Utoljára frissítve: csütörtök, 12 január 2023 15:21