2023. március 31. péntek | Belépés
ÉVNYITÓ INFÓK online szakmai program 2023. február 9.

ÉVNYITÓ INFÓK online szakmai program 2023. február 9.

Az idei évünk első szakmai rendezvénye egy csokorba szedi az évkezdéshez kapcsolódó infókat, a vámszakterület, a jövedék, az adózás és az informatikai fejlesztések témakörében.

A Vámtagozat évkezdésében mindig szerepet kapnak a tarifális és aktuális származási információk, illetve most ehhez kapcsolódba a vámfelfüggesztések/kontingensek aktualitásairól is beszélnénk. A jövedéki szakterületen nagy változásokra készülhetünk 2023. február 13-től ennek tevékenységi engedélyezését és informatikai megoldását érintő aspektusait tekintjük át a NAV munkatársai segítségével. Az adózáshoz kapcsolódó témakör az újratervezett EGYKE (azaz állandó képviseleti bejelentés) bemutatása és az adóügyi jogszabályváltozások áttekintése lenne. Végül külön panelbeszélgetést tartanánk a váminformatikai fejlesztések várható idei ütemtervéről, a folyamatok jelenlegi állásáról és kapcsolódó kérdéseiről.

Az MVSZ Képzési Központ által szervezett online szakmai programon való részvételt mindazon tagjainknak ajánljuk, akiknek nemzetközi ellátási láncokhoz kapcsolódóan vámügyi és jövedéki közreműködést végeznek. Emellett ajánljuk ezt a rendezvényt tágabb körben azoknak is, akiknek külkereskedelmi vagy gyártási tevékenységet végeznek és ehhez kapcsolódva naprakész információkat szeretnének tudni.

A rendezvény NEM kreditpontos. A kreditpontok gyűjtését az MVSZ külön továbbképzési programja valósítja meg, amelynek tavaszi programjai még egyeztetés alatt állnak, de hamarosan meghirdetésre kerülnek.

A program időbeosztása:

Bejelentkezés lesz 8.30-9.00 között, az előadások 9.00 órától 14.00 óráig tartanak három nagyobb blokkban, a váminformatikai panelbeszélgetés pedig 14.00-15.30 között következik majd.

A program megvalósítása:

  • a TEAMS online platform alkalmazásával lehet csatlakozni, az előadásokat laptopon keresztül közvetítjük és megosztjuk.

A szakmai napra az MVSZ jelentkezni 2023. február 7-ig lehetett.

A linket a regisztráltak 2023. február 8-án kapják meg elektronikus üzenetben a regisztráción megadott emailcímen.

Részvételi díj:

  • Tagjaink részére ingyenes
  • Nem MVSZ tagok részére: 17 000,- Ft + ÁFA

A külsős jelentkezők a regisztrációval vállalják, hogy a részvételi díjat a programot követően kiállításra kerülő számla ellenében a bejelentett személyek számának megfelelően, a számlán feltüntetett határidőre átutalják a MVSZ Képzési Kft. 10700392-71535863-51100005 számú, az CIB Banknál vezetett számlájára!

A regisztrációval a jelentkezők hozzájárulnak a cég és a résztvevők megadott adatainak az MVSZ Képzési Központ általi kezeléséhez. Tudomásul veszik, hogy az online programról felvételt készítenek, amelyet a résztvevőkkel megosztanak, illetve az MVSZ Youtube csatornáján elérhetővé tehetnek. 

Budapest, 2023. január 30.MVSz 30 Kor Logo 1993 Tricolor

Tolnainé dr. Tóth Veronika

                     főtitkár

Megjelent: 739 alkalommal Utoljára frissítve: csütörtök, 09 február 2023 07:21