2021. április 18. vasárnap | Belépés
04.29. webinárium

Felmérés a vámügyintézői szakma munkaerő piaci helyzetéről

Tisztelt Kollégák! Tisztelt Tagjaink!

A társszövetségekkel és a logisztikai érdekképviseleti szervezetekkel folytatott konzultációk során az a helyzetkép körvonalazódott, hogy egyre nagyobb hiány mutatkozik a munkaerőpiacon a jól képzett logisztikai és vámügyintézői szakemberekből.

Csatlakozva a társ szakmai civil szervezetek hasonló kezdeményezéseihez, Szövetségünk a vámügyintézői szakma munkaerő piaci helyzetét kívánja feltérképezni.

A felmérés célja, hogy átfogó képet kapjunk a vámügyintézői munkakörrel kapcsolatban elvárt szakmai kompetenciákról, a jelenlegi képzettségi szintről és a bérszínvonalról, annak érdekében, hogy az érdekképviseleti és oktatási tevékenységünket a jövőben még hatékonyabban tudjuk kifejteni ezen a területen.

Az online kérdőív az alábbi linken érhető el és kitöltése csak néhány percet vesz igénybe:

http://mvsz.eu/index.php/kerdoiv

Az online kérdőív kitöltése a Magyar Vámügyi Szövetség tulajdonában lévő web oldalon, anonim módon történik. A Magyar Vámügyi Szövetség nem gyűjt olyan adatot, amely alapján a kérdőív kitöltője beazonosítható. Az adatgyűjtés célja kizárólag a vámügyintézői munkakörrel kapcsolatos statisztikai adatgyűjtés, amelyet a Magyar Vámügyi Szövetség saját szakmai érdekképviseleti céljaira használ fel, illetve a feldolgozott adatokat e célokkal összhangban publikálja.

Kérjük, hogy szánjanak pár percet a kérdőív kitöltésére, ezzel támogatva a vámügyintézői szakma továbbfejlesztése érdekében végzett munkánkat.

Üdvözlettel:

Vizsy József

Elnök

Magyar Vámügyi Szövetség

Megjelent: 984 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 24 május 2016 13:50
Értékelés:
(0 szavazat)
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vám - kiemelt témakörök