2021. február 26. péntek | Belépés

Felhasználói fiókhoz hogyan juthatok hozzá?

Felhasználói fiókot - és ezzel hozzáférést a korlátozott terjesztésű információkhoz - azoknak adunk, akik

- szövetségünk tagjai, tagjainak alkalmazottai vagy

- valamely rendezvényünkre jelentkeztek és résztvettek azon.

Felhasználói fiók igénylését portálunk KAPCSOLAT menüje alatt található elektronikus űrlap kitöltésével és az elküldés gombra kattintással lehet kérni. Az igénylés elküldését követően automatikusan kap egy válasz e-mailt igénylésénék beérkezéséről. Ha ezt az utomatikus választ nem kapta meg e-mail címére, akkor nem kattintott az elküldés gombra vagy hibás e-mail címet adott meg, esetleg a levélszemétbe tette a válasz e-mailt a levelező rendszere.

Ez után 1-2 napon belül szintén kap egy automatikus e-mailt a kérelmező, amelyben magtalálja belépési nevét és jelszavát. A beérkezett kérelmeket biztonsági okokból manuálisan dolgozzuk fel, ezért kérjük tülrelmüket a felhasználói fiók létrehozásáig. Ha nem kapta meg legkésőbb 48 óra elteltével a belépési adatait tartalmazó e-mailt, akkor ellenőrizze postaládáját, mert esetlegesen spamnak nyilváníthatta az e-mailt levelező rendszere.

Ha további krédése van kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött levéllel.

Megjelent: 934 alkalommal Utoljára frissítve: péntek, 18 november 2016 15:43
Értékelés:
(0 szavazat)
Tovább a kategóriában: « Hogyan tudok belépni a portálra?
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned