2021. április 18. vasárnap | Belépés
04.29. webinárium
portál szerk.

Kedves Kollégák!

Az előző évi webinárok sikere után újabb beszélgetésre invitáljuk Önöket a vám-és logisztika szempontjából is fontos témák sorában. Ez alkalommal a globális árukereskedelem jelenlegi helyzete, trendjei és a légiszállítás erősödése lesz a téma, s a beszélgetésben igyekszünk áttekinteni a gazdasági és kereskedelmi körülmények változásait, az érzékelhető vámszakmai és logisztikai hatásokat és az uniós vámpolitikai megközelítést.

Kedves Tagjaink!

Szeretnénk segítségüket kérni egy kérdőíves felmérés elvégzésében az exportvámkezelések során adminisztratív hibából fakadóan adott hibás adatok miatt szükséges vám-árunyilatkozat érvénytelenítéshez kapcsolódó bírságolási gyakorlat gazdálkodói tapasztalataira vonatkozóan.

Szövetségünk 2021. március 19-20. között – a COVID-19 járványügyi helyzetre tekintettel – ismét ONLINE rendezi meg hagyományos tavaszi vámkonferenciáját. Konferenciánk kétnapos hazai vonatkozású szakmai programjában a vám, adó és környezetgazdálkodási szakmai munkát érintő legaktuálisabb hazai témákról adunk tájékoztatást. Témáink között szerepel a Brexit „utánkövetése” és az Észak-ír Protokoll gyakorlati megvalósítása, az új e-kereskedelmi rezsim bevezetésére való felkészülés, a COVID-19 vámügyi tapasztalatai, rendészeti aktualitások. A második napon a Brüsszeli Állandó Képviseletről uniós körképet kapunk, áttekintjük az informatikai fejlesztések aktualitásait és Adó-, Jövedéki és Vámműhelyeinken az aktuális gyakorlati alkalmazási tárgyköröket egyeztetjük.

csütörtök, 04 március 2021 08:00

Vámiroda Kft.

1108 Budapest, Gyömrői út 140. 2.em. 235.

 

Kapcsolattartó: Kiss Szilvia mail: vamiroda[kukac]vamiroda.hu

Mobil: 20/529-1381

csütörtök, 04 március 2021 07:49

APG Logistics Kft.

1108 Budapest, Gyömrői út 140. 2.em. 244.

Kapcsolattartó: Polyák Zoltán mail: zpo[kukac]apglogistics.hu

Tel: 20/510-3667

péntek, 19 február 2021 14:12

VÁMÜGYI SZAKÉRTŐI HATÓSÁGI KÉPZÉS 2021

Az elmúlt három évben már nagy sikerrel vitt vámügyi szakértői hatósági képzésünket 2021. évre is meghirdetjük.

Évtizedes elmaradást pótol a Magyar Vámügyi Szövetség azzal, hogy az országban egyedülállóan, saját fejlesztésű tananyaggal angol vámszakmai nyelvi képzést indítunk. Hiszünk abban, hogy ezen képzések indításával nagymértékben javítjuk vámszakembereink versenyképességét, növelni fogjuk szakmai elismertségüket és elősegítjük az egész hazai vámszakma hosszú távú fenntartható fejlődését.

Az MVSZ évek óta elkötelezett a vámszakmai és logisztikai szakmák közötti kapcsolódási pontokat kiemelő, és az ezek komplex kezelését célzó Vámlogisztika megközelítésnek. Ennek fényében következő szakmai napunk tematikája olyan témákra fókuszál, melyeknél az ismeretek megosztása mind a vámügyi, mind a logisztikai ágon fontos lehet.

csütörtök, 11 február 2021 07:57

I M Bookkeeping Ltd.

Marshall House, Ring Way, Preston, PR1 2QD

 

Képviselő: Mokran Ildikó  mail: imokran[kukac]imbookkeeping.co.uk

Tel: +44 1772367053

www.imbookkeeping.co.uk 

Egy nagyon pozitív és érdekes hatást hozott szervezetünk életébe a Brexit, mivel a prestoni székhelyű I M Bookkeeping Ltd. felvételével tagságunk nemzetközivé vált, amely újabb fejlődési mérföldkő a Magyar Vámügyi Szövetség életében.