2020. május 29. péntek | Belépés

Eseménynaptár

Előző hónap Előző nap Következő nap Következő hónap
Év szerint Hónap szerint Hét szerint Ma Keresés Ugrás a hónaphoz
Évzáró kreditpontos továbbképzés
2019. December 04. , Szerda,  8:30 -  3:30

Az év utolsó szemináriuma kiemelten aktuális témákra irányítja a figyelmet.  A részvételt mindazoknak ajánljuk, akik gyakran találkoznak a gyakorlati kérdésekkel a mindennapi munkájuk során, és eddigi válaszaikat és ismereteiket első kézből származó információkkal egészítenék ki vagy szakértő kollégák tapasztalataival vetnék össze. 


A szemináriumon való részvétellel 4 kreditpont szerezhető.Akinek ilyen kreditigazolás kiadására lesz szüksége, kérjük a jelentkezési lapon jelezze és a kreditigazolás kötelező adatelemeit (a név és a vámtanácsadói/vámügynöki regisztrációs szám) adja meg a jelentkezési lapon. Az igazolásokat pdf dokumentumként elektronikus úton küldjük meg a rendezvényt követően.

Az INCOTERMS 2020 jövő évi alkalmazásához különösen fontos áttekinteni, hogy miben állnak a változások. A származási szakterületen elsősorban az USA 2018. október 18-án bevezetett második körös kiegészítő vámjairól szeretnénk infót kapni. A tarifa szakterületen igyekszünk áttekinteni a legvitatottabb és legtöbb szakmai nehézségek adó áruköröket (gépek, alkatrészek-tartozékok, textiláruk, keverékek, műszaki cikkek), és a jövő évre várható változásokat. A különleges eljárások szabályozásához kapcsolódva a bizottsági iránymutatásnak új változata jelent meg, egyenlőre még csak angolul, amelynek fontosabb tartalmi elemeiről adunk áttekintést az egyik előadásunkban. Ebben a témakörben pedig másik előadásként a különleges eljárások vám-árunyilatkozattal történő engedélyezése tárgykörben kiadott NAV felhívás bemutatására kerül sor. Végül a termékdíj szabályozásban folyamatban lévő jogalkotási munka állásáról és a várható változásokról hallunk majd.

A részletes program letölthető innen, illetve a rendezvényt megelőzően is kézhez kapják a résztvevők.

A program időbeosztása:

A regisztráció 8.30-9.00 között lesz, az előadások 9.00-től 15.30-ig tartanak. Két kávészünet és ebédszünet kerül beillesztésre.

Az előadások helyszíne:

Hotel Millennium, 1089 Budapest, Üllői út 94. Feszty-terem

A Szemináriumra a mellékelt jelentkezési lapon lehet jelentkezni 2019. november 29-ig. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tartjuk nyilván, és igazoljuk vissza.

Részvételi díj:

  • Tagjaink részére: 8000 Ft + ÁFA
  • Nem MVSZ tagok részére: a 12000 Ft + ÁFA

Ebédszünetben kávét, üdítőt és pogácsát kínálunk a résztvevőknek. (A kiszámlázott részvételi díj tartalmazza a rendezvény ideje alatt biztosított büféfogyasztás összegét is.)

Meleg étkezés az ebédszünetben mindenki számára opcionális, a helyszínen fizetve 1900 Ft+áfa a kétfogásos ebéd ára, a regisztrációnál jelezhetik majd, akik ebédet kérnek. (Húsos „A” menü vagy vegetáriánus „B” menü között lehet választani.)

Bízunk benne, hogy a program információi komoly segítséget jelentenek majd a mindennapi munkavégzés során!

Szeretettel várjuk jelentkezésüket!

Budapest, 2019. november 18.

tolnaine alair

Tolnainé dr. Tóth Veronikafőtitkár

Hely: Tulip Inn Millenium
Üllöi út 94.
Budapest
1089
Qr Code