2019. június 17. hétfő | Belépés

Eseménynaptár

Előző hónap Előző nap Következő nap Következő hónap
Év szerint Hónap szerint Hét szerint Ma Keresés Ugrás a hónaphoz
Őszi Egri Vámkonferencia
Kezdete: 2018. Október 12. , Péntek
Befejezés: 2018. Október 13. , Szombat

Szövetségünk 2018. október 12-13. között Egerben a Hotel Eger Park Szállóban rendezi meg hagyományos tavaszi vámkonferenciáját. Konferenciánkon a vám, adó és környezetgazdálkodási szakmai munkát érintő legaktuálisabb témákról adunk aktuális tájékoztatást.


Kiemelt témák:

 • A NAV vezetői előadások a szervezet, illetve a vám- és adószakmai 2019-es célok bemutatására
 • Hulladékgazdálkodási stratégiánk az uniós kötelezettségek tükrében
 • Milyen módon valósul meg az átalakítás az új szervezettel a szakterületen?
 • Újraértékelések vámhatósági tapasztalatai és ajánlásai
  • hogyan áll és milyen tapasztalatokat lehet leszűrni az újraértékelések folyamatából
 • A rendészeti szakterület aktualitásai (folyószámla, EKAER, végrehajtás)
 • BREXIT – első kézből!
 • Michael Lux uniós vámjogász előadása
 • Kereskedelmi háborúk kereszttüzében
 • Aktuális vámjogi szabályozási kérdések
 • Informatikai aktualitások
 • Jövedéki Műhely
 • Interaktív párbeszéd lehetősége a Jövedéki Műhely keretében a NAV képviselői, valamint a gazdálkodók részvételével a készletfelvétel legfontosabb gyakorlati kérdéseiről (várjuk az előzetes írásbeli kérdéseket)
 • Termékdíj Műhely
 • A jövő évi szabályozási elképzelések és a logisztikai szolgáltatók termékdíj kötelezettsége
 • Az elektronikus vámkörnyezet a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren és felkészülés a Brexitre   
 • Vámműhely

A változtatás jogát fenntartjuk!

A rendezvény előadói az PM, a ITM és a NAV vezető munkatársai.

A konferencia programja kétnapos intervallumban kerül megrendezésre, kiemelt hangsúlyt fektetünk a vám-, jövedéki és termékdíj szakterületekre vonatkozó információk teljes körű átadására. Az első napi program a múlt őszi programhoz hasonlóan már délelőtt kezdődik!

A konferencia kreditpontra minősítésére irányuló eljárást megindítottuk, várhatóan a tavaszihoz hasonlóan lesz lehetőségünk a már tavaly nyilvántartásba vett kollégáknak igazolást adnunk a továbbképzési kötelezettségük teljesítéséhez. Erre vonatkozó pontos információk kicsit később lesznek elérhetők!

Az egymást követő Jövedéki-, Termékdíj és Vámműhelyek során ezen szakterületek vonatkozásában aktuális információk megosztásra kerülnek, illetve a korábbi gyakorlatnak megfelelően előzetesen koordinált gazdálkodói kérdések megvitatására interaktív módon konzultációs lehetőséget biztosítanak.

Kérjük, hogy a vám, jövedék és termékdíj témakörökkel kapcsolatos szakmai kérdéseik előzetes megküldésével segítsék előadóink felkészülését. Az írásbeli kérdéseket a jelentkezési lappal együtt október 8-ig várjuk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

A rendezvény helyszíne: Park Hotel Eger 3300 Eger, Szálloda u. 1-3

Részvételi díj (Ft):

 időtartam

2 nap +2 éj szállással

2 nap+ 1 éj szállással

1 nap szállás nélkül

 szoba

1 ágyas

2 ágyas

1 ágyas

2 ágyas

  -

nem tag

99 200

89 200

88 200

82 200

40 600

rendes tag

89 200

79 200

78 200

72 200

34 600

egyéni/pártoló tag

94 200

84 200

83 200

77 200

37 600

A részvételi díj magában foglalja a konferencia szakmai előadásain való részvétel díját, az első napi Welcome drinket, az étkezéseket, a szünetekben felszolgált büfét, és a szállásdíjat (IFA-val együtt, de áfa nélkül), valamint a konferencia anyagát elektronikus formában.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a számlázások során a napi részvételi díjból az étkezések költségét nem áll módunkban levonni, a szálloda felé előzetesen kell leadnunk az ételrendelést. A számlázás során választható opció csak a szállásra vonatkozik, a szálloda ajánlata alapján az egyéjszakás szállásfoglalások díja magasabb.

Utazás: egyénileg

Kérjük, hogy a kitöltött jelentkezési lapot október 8-ig küldjék meg Szövetségünk Titkárságához az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

További információk:

A konferenciával kapcsolatban érdeklődni a Magyar Vámügyi Szövetség Titkárságán a 238-0054/fax és a 06/30-206-1305 mobilszámon, jelentkezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Felhívjuk a résztvevők szíves figyelmét, hogy rendezvényünk sajtó nyilvános, a konferencia teljes időtartalma alatt az azon résztvevőkről hivatalos fotók és/vagy videó felvételek készülhetnek.

 

Budapest, 2018. szeptember 17.                                        

Magyar Vámügyi Szövetség Elnöksége

Hely: Hotel Eger-Park
Szálloda u. 1-3.
Eger
3300

Qr Code