2019. március 21. csütörtök | Belépés

Eseménynaptár

Előző hónap Előző nap Következő nap Következő hónap
Év szerint Hónap szerint Hét szerint Ma Keresés Ugrás a hónaphoz
Továbbképzés (kreditpontos)
2018. Szeptember 26. , Szerda,  9:30 -  5:00
Kapcsolat Varga Mária Tel/Fax: 238-0054, Mobil: 30/206-1305

Az ősz első egész napos szakmai továbbképzési napján a vámok és az adók találkozási pontjait járjuk végig. Programunk a vámok aktuális újdonságaival kezdődik a vámérték-megállapítás és a szabadkereskedelmi megállapodások terén. Ezt követően az adó- és vámbiztosíték számítás gyakorlatával haladunk tovább, gyakorlati példákkal értelmezve a vám- és adójogi szabályokat. Szintén a gyakorlat kihívásaival foglalkozunk az áfa vámszempontból izgalmas kérdésein keresztül, majd a termékdíj-adóraktárak működésével, illetve a jövedéki és vámügyi szabályozás kapcsolatának vizsgálatával foglalkozunk.


Az oktatási napon részt vevő – 2017-ben nyilvántartásba vett – vámügynökök részére 5 kreditpontot tudunk igazolni (a 2018-ban nyilvántartásba vett vámtanácsadó és vámügynök kollégák számára a továbbképzési kötelezettség csak 2019. évtől indul).

A részvételt mindazoknak ajánljuk, akik gyakran találkoznak a gyakorlati kérdésekkel a mindennapi munkájuk során, és eddigi válaszaikat és ismereteiket első kézből származó információkkal egészítenék ki vagy szakértő kollégák tapasztalataival vetnék össze. A részletes program letölthető a weboldalunkon, illetve a rendezvényt megelőzően is kézhez kapják a résztvevők.

A program időbeosztása:

A regisztráció 9.30-10.00 között lesz, az előadások 10.00-től 16.15-ig tartanak. Délután egy kávészünet is lesz büfével.

Az előadások helyszíne: Hotel Millennium, 1089 Budapest, Üllői út 94.

A Szemináriumra a mellékelt jelentkezési lapon lehet jelentkezni 2018. szeptember 24-ig.

A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tartjuk nyilván, és igazoljuk vissza.

Részvételi díj:

  • Tagjaink részére 16 000 Ft+ ÁFA
  • Nem MVSZ tagok részére: a 20 000 Ft + ÁFA

A részvételi díj tartalmazza az ebédet és a rendezvény ideje alatt biztosított büféfogyasztást is.

Bízunk benne, hogy a program komoly segítséget jelent a vámok és adók határterületein való eligazodásban, és az 5 kreditponttal a kötelező továbbképzések teljesítéséhez is hozzájárulunk!

Szeretettel várjuk jelentkezésüket!

Budapest, 2018. szeptember 3.

Tolnainé dr. Tóth Veronika

                    főtitkár

Hely: Tulip Inn Millenium
Üllöi út 94.
Budapest
1089
Kreditpontos képzés!
Qr Code