2020. május 29. péntek | Belépés

Eseménynaptár

Előző hónap Előző nap Következő nap Következő hónap
Év szerint Hónap szerint Hét szerint Ma Keresés Ugrás a hónaphoz
„Őszi változások” vámműhely
2019. Szeptember 11. , Szerda, 12:30 -  5:00

Az őszi „újraéledés” kapcsán figyelemfelhívó Vámműhelyt szervezünk, amelyen az őszre várható lényeges változásokra hívják fel az előadóink a figyelmet.


A legmeghatározóbb ilyen változás lesz az új elektronikus vámrendszerek bevezetése a Kötelező Felvilágosítások igénylése és az AEO engedélyezés kapcsán. A növény-és állategészségügyi jogszabályokban is meghatározó változások lesznek. Az EKAER-t érintő kötelezettségszegési eljárás lezárásához a Bizottságtól elvárt változásokról is kapunk áttekintést.

A Magyar Vámügyi Szövetség által szervezett Vámműhelyen való részvételt mindazon szakembereknek ajánljuk, akik fel szeretnének készülni az őszi módosításokra, figyelemfelhívásként ajánljuk ezt a rendezvényt tágabb körben azoknak is, akik a logisztika beszerzési szegmensében tevékenykednek, vagy nemzetközi kereskedelmi ügyletekben érdekeltek.

A rendezvény nem kreditminősített, de a tagjaink számára az évben 1 kreditpont adható olyan félnapos programon való részvételre vonatkozóan, amely kreditminősítést önállóan nem kapott. A részvevők a Smart Events mobiltelefonos applikáció használatához a jelentkezést követően külön meghívást kapnak.

A program időbeosztása:

Regisztráció lesz 12.30-13.00 között, az előadások délután 13.00-16.15 között tartanak.

Az előadások helyszíne:

Hotel Millennium, 1089 Budapest, Üllői út 94-98. nagyterem

A Vámműhelyre a mellékelt jelentkezési lapon lehet jelentkezni 2019. szeptember 9-ig.

A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tartjuk nyilván, és igazoljuk vissza.

Részvételi díj (csak egész napra számlázunk):

  • Tagjaink részére ingyenes
  • Nem MVSZ tagok részére: 10 000,- Ft + ÁFAA részvételi díj tartalmazza az előadások anyagát és a kávészünetben biztosított büféfogyasztást.

tolnaine alair

Tolnainé dr. Tóth Veronika főtitkár

Hely: Tulip Inn Millenium
Üllöi út 94.
Budapest
1089
Qr Code