2018. június 20. szerda | Belépés

Eseménynaptár

Előző hónap Előző nap Következő nap Következő hónap
Év szerint Hónap szerint Hét szerint Ma Keresés Ugrás a hónaphoz
„Adatok és adózás” Szeminárium
2017. November 23. , Csütörtök, 10:00 -  4:30
Kapcsolat Varga Mária +36 1 238 0054

Az év utolsó szakmai rendezvényünkre hívjuk Önöket, hogy egy szakmai napot az ADATOK és az ADÓZÁS témakörében vizsgálódva töltsünk. Az adatkezelési kötelezettség szabályaival nemigen vagyunk tisztában, pedig megbízóink adatait használva nap, mint nap ilyen tevékenységet végzünk. Hamarosan komoly szankciók jöhetnek a jogsértésekért, amely előtt érdemes lenne megvizsgálni mennyire érint ez minket, hogyan is kellene jogszerűen eljárni és elkerülni a büntetést. És ehhez megismerhetünk egy olyan vállalatirányítási rendszert, amely segít az adatkezelésben, és egyszerűsíti az adminisztrációt.

Ezt követően az adózásban jövőre várható új szabályokat vizsgáljuk, a termékdíj új módosításától indulva, az egészen új koncepció mentén összeállított adóeljárási szabályokkal. Ehhez kapcsolódik annak vizsgálata, hogyan kapcsolódik majd össze az adóigazgatási rendtartás szabályozása és a jövedéki adóigazgatás.

Végül pedig a tarifa és a jövedéki szakterület mezsgyéjén szemlélődve az alkoholos aromák és hulladékok tarifális elhatárolási szempontjait és az ezzel járó különböző adózási követelményt tekintjük át.

A részvételt mindazoknak ajánljuk, akik megfontoltan kezdenek a jövő évi feladataik tervezésébe, és ehhez első kézből származó információkból ismerkednének a kiemelt témáinkkal. A részletes program letölthető a weboldalunkon, illetve a rendezvényt megelőzően is kézhez kapják a résztvevők.

program időbeosztása:

A regisztráció 10.00-10.30 között lesz, az előadások 10.30-től 16.30-ig tartanak. Délután egy kávészünet büfével.

Az előadások helyszíne: Hotel Platánus, 1089 Budapest, Könyves Kálmán krt. 44.

(a Millenium Hotel szomszédságában, a Népligetnél)

A Szemináriumra a mellékelt jelentkezési lapon lehet jelentkezni 2017. november 21-ig. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tartjuk nyilván, és igazoljuk vissza.

Részvételi díj:

  • Tagjaink részére 14 000 Ft+ÁFA
  • Nem MVSZ tagok részére: a 18 000,- Ft + ÁFA

A részvételi díj tartalmazza a rendezvény ideje alatt biztosított büféfogyasztást is.

Budapest, 2017. november 8.

tolnaine alair

 

 

 

        Tolnainé dr. Tóth Veronika

                    főtitkár

Hely: Tulip Inn Millenium
Üllöi út 94.
Budapest
1089
Qr Code