2018. június 20. szerda | Belépés

Eseménynaptár

Előző hónap Előző nap Következő nap Következő hónap
Év szerint Hónap szerint Hét szerint Ma Keresés Ugrás a hónaphoz
Vámműhely - Generációváltás
2017. Szeptember 06. , Szerda, 12:00 -  4:30

Szeptemberben az nyár utáni első rendezvényünk egy társadalmi jelenséget vesz nagyító alá, amely ugyan nem vámszakmai kihívásra keres választ, hanem a generációváltás témájához, amely áthatja a mindennapjainkat, hozzájárul egy munkaszervezet eredményeihez és a mindennapi feladatok elvégzését kardinális mértékben befolyásolja. A pályakezdés, egy munkahelyen több generáció együttműködése nem mindig problémamentes, a sikeres megküzdéshez elengedhetetlen a kommunikáció és a jó feladatszervezés, és a különböző életszakaszok erősségeinek megtalálása.

Előadóinktól hiteles képet kapnak erről a témáról és mindehhez kollégáink személyes élményeiket is megosztják arról, milyen módon élik meg ezeket a folyamatokat, profi szakértőnk pedig gyakorlati segítséget ad az ilyen folyamatok megvalósításához.

A szeptemberi kezdés a témával az MVSZ oktatási tevékenységét is összekapcsolja, mivel az egyetemi képzésünk hallgatói számára is lehetőséget teremthet ebbe a szakmába való bekapcsolódásra.

Ne gondolják, hogy ezzel nincs dolguk. Érdemes eljönni, hogy egymás tapasztalataiból és profi segítőktől információkat szerezzünk az életünket minden területen átható jelenségről, valamint hogy a Szövetségünk lehetőségeit ezen a területen is kibontakoztassuk.

A részvételt mindazoknak ajánljuk, akik munkaszervezetében a generációk együttműködését élik meg, akik javítani szeretnék a hatékonyságukat és ehhez új folyamatok stratégiai előkészületeit tervezik. A részletes program letölthető a weboldalunkon, illetve a rendezvényt megelőzően is kézhez kapják a résztvevők.

A program időbeosztása:

A regisztráció 12.00-12.30 között lesz, az előadások 12.30-től 16.00-ig tartanak, ezt követően pedig a program az MVSZ ösztöndíj és mentorprogramjának meghirdetésével zárul.

Az előadások helyszíne: Hotel Millennium, 1089 Budapest, Üllői út 94.

A Szemináriumra a mellékelt jelentkezési lapon lehet jelentkezni 2017. szeptember 5-ig. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tartjuk nyilván, és igazoljuk vissza.

Részvételi díj:

  • Tagjaink részére ingyenes
  • Nem MVSZ tagok részére: a 11 000,- Ft + ÁFA

A részvételi díj tartalmazza a rendezvény ideje alatt biztosított büféfogyasztást is.

Budapest, 2017. augusztus 23.

Tolnainé dr. Tóth Veronika

                    főtitkár

Hely: Tulip Inn Millenium
Üllöi út 94.
Budapest
1089
Qr Code