2021. július 25. vasárnap | Belépés

Kedves Kollégák!

Az eddigi webinárok sikere után újabb beszélgetésre invitáljuk Önöket a vám-és logisztika szempontjából is fontos témák sorában. Ez alkalommal újra a Brexit lesz a témánk, beszélgetünk a gazdasági és kereskedelmi körülmények változásairól, az eddig érzékelhető vámszakmai és logisztikai hatásokról, mit nem mértek fel a britek előre a kilépés várható hatásai kapcsán, és hogy mi lehet még a jövőbeli perspektíva.


Minden gazdasági szakembert foglalkoztatnak ezek a kérdések, így webinárunkra várunk mindenkit, aki érdeklődik a téma iránt. Külön szeretettel várjuk azokat a szakembereket, akik hisznek az élethosszig tanulás erejében, hiszen rendezvényünk kapcsolódik a Budapesti Corvinus Egyetem szakirányú posztgraduális képzéseinek megújítási programjához, ezen belül kiemelten az idén őszre meghirdetett Vámlogisztika képzésünk tematikájához. A politikai, gazdasági és társadalmi környezet változásainak kereskedelmi- vagy vámpolitikai kihatásai a logisztikai folyamatokra is érzékelhető, s így ez a téma is jól rávilágít a képzés alapját jelentő szemléletünkre, hogy ezek a szakterületek szoros kapcsolatban állnak, együttes ismeretük olyan szakmai tudás, amely komoly pénzügyi előnyt hoz és az egyéni karriercélokban is új perspektívákat nyit a szakemberek előtt.

 

A Vámlogisztika szakirányú továbbképzési szak szakmai webinár időpontja és címe:

  1. július 14-én, szerdán 14.30-16.00 között

BREXIT – avagy az autonóm vámpolitika valósága

Felkért beszélgetőtársak:

  1. Kacsirek László CSc docens, Budapesti Corvinus Egyetem Vállalkozásfejlesztési Intézet
  2. Takács István kereskedelmi attasé, Brüsszeli Állandó Képviselet
  3. Nietsch Tamás senior manager EMEA Trade compliance, Flextronics Kft.
  4. Rozgonyi Sándor vámigazgató – GEODIS Hungary Logistics Kft
  5. Gonda Attila ügyvezető – Truck Force One Kft.

Moderátor: Tolnainé dr. Tóth Veronika, a Magyar Vámügyi Szövetség főtitkára

Az eseményre a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Az eseményt a MS TEAMS alkalmazásban szervezzük, a regisztráció után visszaigazolást küldünk és rendezvény előtt küldjük meg a belépési linket.

Regisztrálni az alábbi űrlapon lehet.   

Jelentkezési határidő: 2021. július 10.

 Tisztelettel várjuk!

Tolnainé dr. Tóth Veronika

főtitkár

Magyar Vámügyi Szövetség