2022. május 26. csütörtök | Belépés

JELENTKEZÉSI LAP 

Új KREDITPONTOS TOVÁBBKÉPZÉS

„TARIFA- Autóipari alapanyagok, alkatrészek” kontakt képzésre

2022

Ez a képzés kontakt módon, az űrlapon megadott időpontokban az MVSZ oktatási termében (1131 Budapest, Rokolya utca 25.), maximum 15 fős csoportokban tartjuk a valóban érdemi konzultációs lehetőség érdekében. A meghirdetett kontakt képzést legalább 10 fős részvétel esetén tartjuk meg.

A részvételi díj tartalmazza az e-learning felület anyagaihoz való hozzáférést, az előadások anyagait, az adminisztrációs eljárás költségét. Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény (a továbbiakban: Áfa tv.) 2020. január 1-jétől hatályos 85. § (1) bekezdés i) pontjának, valamint az egyéb oktatás fogalmát részletező (2) bekezdésének módosítása alapján az MVSZ által felnőttképzői minőségben és tevékenység keretében végzett képzési szolgáltatása a törvényi feltételeknek eleget téve tárgyi adómentes szolgáltatás az áfa vonatkozásában.

Részvételi díj:

  • Teljes ár (nem tag):             22 800 Ft/fő
  • Tagsági kedvezmény -20%   19 000 Ft/fő  

A továbbképzésre történő jelentkezés, illetve részvételi díj pénzügyi teljesítésének menete:

Az MVSZ írásban visszaigazolást küld az oktatási napokra jelentkezett résztvevők számára, amely tartalmazza felnőttképzési szerződést és adatkezelési nyilatkozatot (aláírva és szkennelve vagy postai úton vissza kell küldeni a képzés megtartásának napjáig), az elektronikus jelentkezési lapon feltüntetett adatok alapján a részvételi díj összegét és a számlázási információkat. Akinek a képzési díj befizetéséhez díjbekérőre van szüksége, kérjük az elektronikus jelentkezési lap megjegyzés rovatában jelezze és gondoskodjanak a megrendelési számok megküldéséről.

A továbbképzésre jelentkezett hallgatók kötelezik magukat arra, hogy a visszaigazolt részvételi díjat

  • átutalhatják az a MVSZ 11100104-18054822-36000001 számú, a CIB Banknál vezetett pénzintézeti számlájára „továbbképzési részvételi díj” megnevezésével,
  • fizethetik a számlázz.hu alkalmazáson keresztül a számlát bankkártyával is, és
  • személyesen a titkárságon POS terminál használatával is lehetőség van bankkártyás fizetésre.

A továbbképzésen való részvételt lemondani kizárólag külön írásbeli nyilatkozattal (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), legkésőbb az oktatási nap előtt 24 órával lehet, ezt követően megküldött lemondást nem tudjuk elfogadni és képzési szolgáltatás igénybevételét kiszámlázzuk a jelentkezőknek.

A jelentkezési űrlapon 1 fő résztvevő tud jelentkezni, ezért kérjük hogy egy cégtől több jelentkező esetén minden egyes jelentkező küldjön el egy jelentkezési űrlapot. A sikeres jelentkezés érdekében az űrlap végén található ELKÜLDÉS gombra kell kattintani. A rendszer automatikusan válasz e-mailt küld az "Ügyintéző e-mail címe" mezőben megadott címre.