2023. március 31. péntek | Belépés

MEGRENDELÉS

Jelen Megrendelő elküldésével a Megrendelő megrendeli a Magyar Vámügyi Szövetségtől az „Útmutató az Uniós Vámkódexhez” című vámügyi szakkönyv második, átdolgozott kiadását.

Szakkönyvünk új kiadásában átvezetésre kerültek a 2017-es első kiadás után közzétett jogszabályváltozások, beépítésre kerültek a váminformatikai rendszerek kiépítésében elért eredmények, megjelentek az elérhető bizottsági iránymutatások hivatkozásai és újabb uniós bírósági döntések kerültek bedolgozásra az értelmezésre szoruló vámjogi rendelkezések tárgyalásánál. Az általános jellegű pontosítások, kiegészítések és részletek további megadása mellett olyan specialitások is bekerültek az új kiadásba, mint a licencdíj vámértéknél való alkalmazásának magyarázata, a legújabb származási megállapodásoknál bevezetett regisztrált exportőri rendszer, a preferenciális származás és az aktív feldolgozás kapcsolata. A közvetlen hatályú uniós jogszabályok alkalmazásának egyik sarokköve az, hogy a rendelkezéseket lehetőség szerint minél szélesebb körben egységesen értelmezzék a tagállami vámhatóságok. Ezt szolgálja az átdolgozás azon lényegi jellemzője, hogy a korábbi közösségi vámkódex kapcsán hozott uniós bírósági döntések Uniós Vámkódexre való áttükrözését, illetve számos tárgykörben új bírósági határozatok beemelését végezte el.

Szakkönyvünket 2 kreditpontra minősítették, fontos, hogy a kiadványok esetén kreditigazolásként a vásárlásról szóló számla szolgál!

Szállítási feltételek: A könyv előzetes időpont-egyeztetéssel személyesen átvehető az MVSZ titkárságán, ahol lehetőség van bankkártyával történő fizetésre is a készpénzzel történő fizetés mett(1131 Budapest, Rokolya u. 25.), vagy a FOXPOST csomagküldő szolgáltatással csomagátvételi automatába vagy házhozszállítási opcióval küldjük. A FOXPOST automata címeket ide kattintva találja meg. 

Fizetési feltételek: A termék ára 5880 Ft, amely tartalmazza az Általános Forgalmi Adót (ÁFÁ-t). Megrendelő kötelezettséget vállal arra, hogy a megrendelés visszaigazolásának napjától számított legfeljebb 5 munkanapon belül a könyv(ek) árát + a szállítási költséget átutalással az MVSZ 11100104-18054822-36000001 számú, az CIB Banknál vezetett számlájára megfizeti. Megrendelő tudomásul veszi, hogy ennek elmulasztása esetén az MVSZ a megrendelés teljesítésétől elállhat. Megrendelő tudomásul veszi, hogy a könyv(ek) mindaddig az MVSZ tulajdonában marad(nak), amíg a megrendelés teljes ellenértékének kiegyenlítésére nem kerül sor.

A megrendelés teljesítésének menete: Jelen elektronikus megrendelőlap beérkezését követően legkésőbb 3 munkanapon belül küldjük a számlát, és a könyv árának ás a szállítási költségnek a megfizetésekor az adott tárgyhét péntekén feladjuk a FOXPOST-on a küldeményeket, illetve személyes átvétel esetén kérjük, hogy a jelzett telefonszámon időpont egyeztetés miatt keressenek minket.