30.évi Jubileumi Ünnepség


Kép1

A Magyar Vámügyi Szövetség az alapítás napján, 2023. január 28-án ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját a HILTON Budapest dísztermében megrendezett ünnepségen, amelynek fővédnöke Varga Mihály pénzügyminiszter úr volt, aki személyes jelenlétével tisztelte meg az MVSZ jelenlévő tagjait és meghívott vendégeit.

Ha tényszerű összefoglalást szeretnék írni az eddigi 30 éves működésünkről, kezdhetnék számokat sorolni a tagságunk folyamatos és töretlen növekedéséről, a nagy sikerrel megrendezett konferenciáinkról és szakmai rendezvényeinkről, a képzéseinken eddig végzett vámtanácsadók számáról, a kreditpontos továbbképzések nagyszámú résztvevőiről.

Én azonban nem ezekről az adatokról szeretnék írni, hanem arról a Közösségről, amit ez a szervezet jelent. A szakmai közösségről, amelynek szereplői jelzéseikkel felelősséget vállalhatnak a jobb szabályozási vagy jogalkalmazási környezet kialakításáért, akik a konferenciákon és szakmai programjainkon való jelenléttel a munkájukat támogatják és akik a munkakapcsolatok mellé valódi barátságokat építenek. Akik között a munkaügyi kihívások megtárgyalása mellett mindig előjönnek a kérdések a családról, akik között a beszélgetés gördülékenyen indul akkor is, ha fél éve nem találkoztak.

A Jubileumi ünnepség ennek a Közösségnek az ünneplése volt, ahol – a szakmának már régóta várt megtiszteltetéseként – a legmagasabb szakmai vezetőkkel együtt méltathattuk munkánk eredményeit, vázolhattuk jövőbeli terveinket. Ahol kifejezhettük büszkeségünket a szakmai tudás előtt, különösen két életút szakmai karrierje nyomán. S ahol megköszönhettük a tevékenységünket támogatók segítségét az eredményeink elérésében, s a szervezetünket létrehozó alapítóink elköteleződését.

Nagyon jó érzés volt a város egyik legszebb pontján, egy gyönyörű környezetben együtt lenni ezen az ünnepségen, látni az örömöt és a megelégedettséget magunkon. Hogy jó helyen vagyunk és jó időben, hogy fontosak vagyunk egymásnak és a szakmának. Koccintva összemosolyogni, elmondani sok sztorit, megosztani életünk ezen szeletét.

S hogy ez a pillanat ne illanjon el nyom nélkül, szeretettel osztom meg a fényképalbumot, ahol visszaidézhetjük mindezt, s megmutathatunk valamit ebből a hangulatból azoknak is, akik nem tudtak aznap este velünk lenni, de kíváncsiak rá.

A fotóalbumot ezen a linken éritek el.

Jó fénykép nézegetést és sok sikert kívánunk Mindannyiunknak!