Szakmai képzéseinket, konferenciáinkat és rendezvényeinket az MVSZ Képzési Központ szervezésében kínáljuk.

Miért az MVSZ Képzési Központ által szervezett szakmai képzés a legjobb választás?

30 ÉV SZAKMAI TAPASZTALATÁT OSZTJUK MEG ÖNNEL
A 30 éves Magyar Vámügyi Szövetség képzési központjaként, szakmailag aktív, nagy gyakorlati tudással rendelkező, kiváló oktatói gárdánk jelenti a minőségi garanciát.

EGYMÁSRA ÉPÜLŐ SZAKMAI KÉPZÉSEK
A Vám-, jövedéki- és termékdíj asszisztens képzés elvégzése és sikeres központi vizsga után nem csak a munkaerőpiacon helyezkedhetsz el, de lehetőséged lesz gyakorlati idő teljesítése nélkül jelentkezni a vámügyintéző, jövedéki-, vagy termékdíj ügyintéző képzésekre.

VÁMSZAKMAI ÉLETPÁLYÁT TÁMOGATÓ EGYÉB KÉPZÉSEK
Egymásra épülő szakmai képzéseinken túl, vámügyi szakértői hatósági képzést és a már nyilvántartásba vett vámtanácsadók és vámügynökök kötelező kreditpontgyűjtését segítő szakmai továbbképzéseket is kínálunk (ilyen pl. egyedülálló angol szaknyelvi képzésünk).

Szakmai képzéseink

Vámügyintéző képzés

A vámügyintéző képzésünk egy olyan átfogó intenzív kurzus, amely széleskörű elméleti alapokra építve gyakorlatorientált szemlélettel veszi végig az új programkövetelményben meghatározott modulokhoz elvárt képzési kompetenciák megszerzését biztosító ismeretanyagot.

Vám-, jövedéki- és termékdíj asszisztens képzés

A vám, jövedéki és termékdíj szakmákban az ügyintézői szintek különválnak, de ezek közös alapját egy együttes asszisztensi szakképesítés jelenti.Aki karrierjét ezen keresett szakmák felé akarja kialakítani egy közös bevezető képzést kaphat, amely alapján már el is helyezkedhet vám, jövedéki és/vagy termékdíj asszisztens/adminisztrátor munkakörben.  

Termékdíj ügyintéző képzés

A termékdíj ügyintéző feladata a magyarországi előállítás, valamint az Európai Unió és a harmadik országokkal folytatott áruforgalom kapcsán felmerülő termékdíjas és kiterjesztett gyártói felelősségi díjas feladatok ellátása, amelynek alapját a termékdíjas szabályok és a kiterjesztett gyártói felelősségi szabályok és követelmények, a Kereskedelmi Vámtarifa szerinti árubesorolás, illetve az adózás és a hulladékgazdálkodás szabályaiban meghatározott kötelezettségek jelentik.

Egyéb képzéseink

Hatósági Képzés

Az MVSZ Képzési Központ szervezésében folytatjuk a vámjogi szakértői hatósági képzésről és hatósági vizsgáról szóló 40/2016. (XI. 17.) NGM rendeletben foglaltaknak megfelelően kialakított 100 órás szakértői hatósági képzésünket, mely a vámtanácsadói nyilvántartásba vételhez kötelezően előírt vizsgára való felkészülést szolgálja.

Kreditpontos képzések

A már nyilvántartásba vett vámtanácsadók és vámügynökök számára kötelező kreditpontgyűjtést szolgáló szakmai továbbképzéseink egyedülálló módon, számos témát felölő tematikus katalógusból való választással nyújtanak lehetőséget az ismeretek gyarapítására.

Angol szaknyelvi képzés

Ugyancsak kreditpontos továbbképzésként választható az angol szaknyelvi képzésünk, amelyet a Magyar Vámügyi Szövetség saját fejlesztésű tananyaga alapoz meg, s profi angoltanár közreműködésével online módon 15 – kreditpontra minősített -alkalomból álló kurzusként teljesíthető. 

Mindenki másképp. Mi így csináljuk.

Kiemelkedő tudásbázis

Amelyet a széles szakmai tudású és gyakorlati tapasztalattal rendelkező oktatóink biztosítanak.

Gondos alaposság

Amivel képzéseink szakmai tartalmát és megvalósításának módját kidolgozzuk a lehető legteljesebb tudásmegosztás érdekében.

Személyes odafigyelés és támogatás

Amelyet hallgatóinknak és szakmai kollégáinknak a képzések szervezésében és az adatszolgáltatások végrehajtásában nyújtunk.

A Képzési Központ fenntartójának adatai

MVSZ Képzési Központ Kft.
Budapest, 1131 Budapest, Rokolya utca 25.
E-mail: kepzes@mvsz.eu

Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2022/000810, E/2022/000098

E-learning rendszer

Online képzéseinket a vamszemle.eu weboldalon hoztuk létre. Ha Önnek van aktív képzése, akkor azt ide kattintva tudja elérni bejelentkezést követően.

Minőségpolitikánk

Minőségpolitikánk és az ennek szellemében kialakított minőségbiztosítási rendszerünk a Magyar Vámügyi Szövetség által kialakított elvárásokon alapul, amely a tagjainak megbecsülését és a szakmáink fejlesztése iránti elkötelezettséget helyezi a középpontba. Tevékenységünkről az MVSZ Közgyűlése előtt évente számot adunk, szakmai minőségünk megőrzését a képzésekről, az oktatók és a munkatársaink munkájáról kapott visszajelzések értékelése biztosítja.