Kreditpontos továbbképzések 2023


183331

Az MVSZ nagy hangsúlyt fektet a vámtanácsadói és vámügynöki nyilvántartásban lévő kollégák kötelező kreditpont gyűjtési kötelezettségének teljesítésére. Ezen kötelezettség teljesítését egy átfogó szakmai programmal kívánja támogatni.

Az érdeklődök tematikus továbbképzési katalógusunkból választhatnak.

Képzési programunk jelenleg az alábbi KONTAKT képzéseket tartalmazza:

1.  Tarifa (Szabályok, speciális árukörök, KFT)7 kreditpontKONTAKT
2.  Származás (preferenciális és nem preferenciális származási
szabályok, igazolások)
8 kreditpontKONTAKT
3.  Fuvarügyletek (Incoterms 2020)7 kreditpontKONTAKT
4.  Vámérték7 kreditpontKONTAKT
5. Vámtartozás8 kreditpontKONTAKT
6.  Vámjogi jogalkalmazás6 kreditpontKONTAKT
7.  Belépési, kilépési alakiságok8 kreditpontKONTAKT
8. Trade Compliance8 kreditpontKONTAKT
9. Raktározás8 kreditpontKONTAKT
10. Jogorvoslatok7 kreditpontKONTAKT
11. TARIFA- Autóipari alapanyagok, alkatrészek6 kreditpontKONTAKT
12. Az import vám-árunyilatkozatok kitöltésének változásai6 kreditpontKONTAKT

A képzések helyszíne: MVSZ iroda – 1131 Budapest, Rokolya u.25. 108-as terem.

ONLINE képzéseket várhatóan ősztől tudunk tartani. Sajnos az idei évtől a PM nem fogadja el a Teamsen keresztül tartott képzések jelenléti ívét a részvétel igazolásaként, így más megoldást kellett találnunk, mely fejlesztést igényel, megvalósítása folyamatban.

De lehetőség van arra, hogy a fenti tematikából kiválasztott képzéseket

  • VIDÉKI HELYSZÍNRE szervezzünk meg legalább 10 fő csoportos jelentkezése esetén külön egyeztett időpontban az alábbi városokban: Debrecen, Nagykőrös, Székesfehérvár, Győr és Nyíregyháza
  • CÉGES KÉPZÉSKÉNT is lehet egyéni időpontot is kérni a már krediteztetett képzésekre legalább 10 fő résztvevő esetén – céges helyszínen vagy az MVSZ irodájában külön egyeztetett időpontokkal
  • illetve KÜLÖN TEMATIKAI KIALAKÍTÁS is kérhető céges képzésként, amelyet a tervezett időpont előtt legalább 6 héttel kérjük jelezni, mivel az ilyen új tematikákat külön kell krediteztetni, amelynek eljárási határideje a PM-ben 35 nap.

Kérjük, hogy ezeket az igényeket az info@vamszovetseg.hu emailcímre küldött levélben jelezzék.

Kép4

Részvételi díj az egyes továbbképzéseken:

  Nem tagMVSZ Tag
(20% kedvezmény)
A 7-8 kreditpontot érő egész napos (9.00-16.30) képzésekre31.600 Ft/fő25.280 Ft/fő
A 6 kreditpontot érő (9.00-14.30) képzésekre22.800 Ft/fő18.240 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az e-learning felület anyagaihoz való hozzáférést, az előadások anyagait, az adminisztrációs eljárás költségét. Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény (a továbbiakban: Áfa tv.) 2020. január 1-jétől hatályos 85. § (1) bekezdés i) pontjának, valamint az egyéb oktatás fogalmát részletező (2) bekezdésének módosítása alapján az MVSZ által felnőttképzői minőségben és tevékenység keretében végzett képzési szolgáltatása a törvényi feltételeknek eleget téve tárgyi adómentes szolgáltatás az áfa vonatkozásában.

Továbbképzéseinket a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá tartozik. Az egyes csoportok résztvevői számára megküldjük a felnőttképzési szerződést és a mellékletét képező adatkezelési nyilatkozatot, amelynek aláírásával és postai úton való megküldésével – az MVSZ Iroda címére (1131 Budapest, Rokolya u. 25.) legkésőbb a képzés előtti napig – jön létre a szerződés. Akitől a nyilatkozatot nem kapjuk vissza, az nem tud a képzésen részt venni!

A képzések tematikája itt olvasható.

A képzéseket a webshopban van lehetőség megvásárolni. Kérjük, a megjegyzés mezőben feltétlenül szerepeljen a résztvevő neve és e-mail címe.

Ha a tájékoztató elolvasását követően további kérdése lenne, keresse Szabóné Görög Máriát a kepzes@mvsz.eu e-mail címen vagy a +36709678860 telefonszámon.