Kedvezmények


SZAKKÉPESÍTÉS MEGSZERZÉSÉRE IRÁNYULÓ SZAKMAI KÉPZÉSEINK KEDVEZMÉNYEI

Az MVSZ Képzési Kft. nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a szakmai képzéseink elérését és a szakmáink által kijelölt életpályára való belépést minél szélesebb körű kedvezményekkel támogassa, ezzel is segítve az MVSZ tagvállalatainak humán erőforrásait, illetve tágabb értelemben a vám, jövedéki és termékdíj szakmák szakmai közösségének gyarapodását.

A szakképesítés megszerzésére irányuló engedélyezett szakmai képzésekre vonatkozó kedvezmények közül a tagsági kedvezmény összevonható a csoportos kedvezménnyel, vagy a speciális státuszú személyekre vonatkozó kedvezménnyel.

A csoportos kedvezmény ugyanazon költségviselő esetén értendő, cégcsoporton belüli külön cégek vonatkozásában nem alkalmazható.

A kedvezmény igénybevételét az elektronikus jelentkezési lapon jelezni kell. Kedvezmény a jelentkezést követően utólag nem érvényesíthető.

Tagi kedvezmény:

A Magyar Vámügyi Szövetség (a továbbiakban: MVSZ) Alapszabályának 1. melléklete és az Elnökség döntése alapján az MVSZ tagságába tartozó tagvállalat munkavállalójának[1], vagy egyéni tagként nyilvántartott természetes személynek a beiskolázása esetén, a tanfolyam kezdetekor fennálló tagsági viszony alapján

  • az egyéni tagként nyilvántartott hallgatót 10%,
  • pártoló tagként nyilvántartott tagvállalat munkavállalóját 10%
  • rendes céges tagként nyilvántartott tagvállalat munkavállalóját 20%

tagsági kedvezmény illeti meg a képzések részvételi díjából.

A logisztikai társszervezeteink tagságába tartozó[2] és a szakmai képzések bemeneti feltételeinek megfelelő szakmai képzettséggel/gyakorlattal rendelkező személyek[3], valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál legalább fél éves szakmai gyakorlatot szerzett[4]  személyek számára -5% tandíjkedvezményt biztosítunk.

[1] a munkáltató nyilatkozata alapján

[2] ide tartozik az MLBKT, MSZSZ, MLE, MLSZKSZ, a kedvezmény a társszervezeti tagság igazolása alapján adható

[3] munkáltatói igazolás vagy tanúsítvány/bizonyítvány alapján

[4] munkáltatói igazolás vagy szakmai önéletrajz alapján

Csoportos kedvezmény:

Az egy cégtől 3 vagy ennél több fő együttes jelentkezése esetén a képzés részvételi díjából 5 % kedvezményt biztosítunk, amely kedvezmény a tagsági kedvezménnyel is összevonható. A csoportos kedvezmény idénybevételénél az elektronikus jelentkezési lapon csoportos adatbekérőn kérjük rögzíteni a közös jelentkezéssel érintett jelentkezők nevét!

Törzsvásárlói kedvezmény:

Ha intézményünknél korábban más szakképesítést adó szakmai képzés vagy a vámügyi szakértői hatósági képzés elvégzésekor tanúsítványt szerzett, a további szakmai képzésünk tandíjából 5% kedvezményt biztosítunk.

Ha az elmúlt 3 évben a társaságunk szervezésében legalább 5 programon (konferencián, továbbképzésen, szakmai napon, szemináriumon) vett részt a következő programon való részvételnél a részvételi díjból 10 % kedvezményt biztosítunk.

Speciális kedvezmény:

Az MVSZ szellemi közössége által tiszteletben tartott Etikai Kódex alapján az alábbi státuszban lévő személyek[1] képzésére 5% kedvezményt adunk szakmai képzéseink tandíjából, amely kedvezmény a tagsági kedvezménnyel is összevonható:

  • megváltozott munkaképességű;
  • kismama;
  • nyugdíjas;
  • felsőoktatási intézmény hallgatója;
  • az MVSZ álláskeresőjében regisztrált személyek  

[1] jelentkezéskor a jogosultság igazolása szükséges, a megfelelő dokumentum másolatával: megváltozott munkaképességű személy esetén orvosi igazolás, kismama esetében az ellátás folyósításáról szóló határozat, nyugdíjas esetében nyugdíjas igazolvány, felsőoktatási hallgató esetében diákigazolvány, álláskereső esetében az MVSZ weboldalán való regisztráció, menekült státuszú személy esetén részére kiadott hatósági igazolás