Bemutatkozás


Az MVSZ Képzési Központ Kft. alapításáról a Magyar Vámügyi Szövetség Közgyűlése 2019-ben döntött, azzal a céllal, hogy az egyesületről a vámszakma széles közönségét megszólító és egyre bővebb szakmai képzések, konferenciák és egyéb rendezvények szervezése és lebonyolítása az adójogi-számviteli szabályoknak való megfelelés érdekében a kizárólagos tulajdonában álló és tevékenységével a Közgyűlés előtt felelő gazdasági társasága által valósuljon meg. Az MVSZ Képzési Központ Kft. természetesen ugyanazzal a minőségi elvárással és elhivatottsággal végzi ezt a munkát, mint ahogy az MVSZ több évtizede teszi.

Az MVSZ Képzési Központ Kft. felnőttképzési nyilvántartási száma: E/2022/000098.

Az itt szervezett képzésekkel, programokkal, tréningekkel és egyéb rendezvényekkel továbbra is a szakmai közösségünkbe tartozók tudását bővítjük, szakmai és vezetői készségeiket, szaknyelvi kompetenciáikat fejlesztjük, s rendezvényeinkkel a szakemberek találkozási és kapcsolatépítési lehetőségeit teremtjük meg. Célunk a vám, jövedéki és termékdíj szakmákban végrehajtott munkakör-elemzéseken alapuló stratégia alapján olyan életpályamodell szerinti fejlődést biztosítani, amely biztos tudáson alapulva lehetővé teszi a szakemberek élethosszig tartó tanulását, az uniós és tagállami jogi-és gazdasági környezetben való sikeres munkavégzésüket és ezzel az őket foglalkoztató gazdasági szereplők prosperálását és versenyképes pozíciót a munkaerőpiacon.

Tevékenységünkben a Magyar Vámügyi Szövetség három évtizedes fennállását biztosító alapvető értékeket tartjuk szem előtt:

  • kiemelkedő tudásbázist és szakmai hitelességet, amelyet a széles szakmai tudású és gyakorlati tapasztalattal rendelkező oktatóink biztosítanak,
  • gondosságot, amivel képzéseink szakmai tartalmát és megvalósításának módját kidolgozzuk a lehető legteljesebb tudásmegosztás érdekében,
  • személyes odafigyelést és támogatást, amelyet hallgatóinknak, szakmai kollégáinknak a képzések szervezésében és az elvárt adatszolgáltatások végrehajtásában nyújtunk.

Minőségpolitikánk és az ennek szellemében kialakított minőségbiztosítási rendszerünk a Magyar Vámügyi Szövetség által kialakított elvárásokon alapul, amely a tagjainak megbecsülését és a szakmáink fejlesztése iránti elkötelezettséget helyezi a középpontba. Tevékenységünkről az MVSZ Közgyűlése előtt évente számot adunk, szakmai minőségünk megőrzését a képzésekről, az oktatók és a munkatársaink munkájáról kapott visszajelzések értékelése biztosítja.