EPR továbbképzés termékdíj ügyintézőknek 2023.07.26-27.


Lecture 3986809 1920

Az MVSZ Képzési Központ által szervezett online kétnapos kurzust azoknak a hulladékgazdálkodási, vagy termékdíjas szakembereknek ajánljuk, akik az új uniós körforgásos gazdasági modellre épülő hulladékgazdálkodási rendszerre kíváncsiak, szeretnék megismerni a hulladék összegyűjtésének és hasznosításának új mechanizmusát, a díjfizetést és a termékdíj új jogszabályi kereteit.

A továbbképzést Kovács Csaba tartja, aki évtizedes tapasztalattal rendelkező oktatónk, az MVSZ Hulladékgazdálkodási tagozatának tagja, jogalkotási tapasztalattal rendelkező szakember.

A kurzus második napjának délutánján Bartos Gyula, az MVSZ tagozatvezetőjének segítségével a résztvevőknek, illetve a regisztrált érdeklődőknek ingyenes lehetőséget biztosítunk egy gyakorlati szoftver megismerésére, amely segíti a kötelezettségek teljesítését.

circular_economy_hu

A FAR_NIVE rendszerbe bejelentett résztvevők a felnőttképzési rendszerből tanúsítványt is kaphatnak, ha az igényüket jelzik előre a jelentkezési lapon.

A kurzust az MVSZ Képzési Központ felnőttképzésként bejelenti, az ehhez kapcsolódó adatszolgáltatás teljesítéséhez felnőttképzési szerződést köt minden résztvevővel. A Felnőttképzési Szerződés ráutaló magatartással távollévők között elektronikus úton (online felületen) jön létre, a Résztvevő által kitöltött Jelentkezési lap a jelentkezési lap adatmezőinek kitöltésével, beküldésével és a jelentkezési felületre feltöltött Felnőttképzési Szerződés dokumentum elfogadásával megtett jognyilatkozatával jön létre, amely az MVSZ Képzési Központ által tett ajánlat elfogadásának minősül. A Résztvevő ezen jognyilatkozata az MVSZ Képzési Központ tudomásulvételével hatályosul. A jognyilatkozat tudomásulvételét a Képzőintézmény a jelentkezés elfogadásának visszaigazolásával fejezi ki a Résztvevő felé.

A program időbeosztása:

Az online bejelentkezés 8.30-9.00 között történik, az első nap előadásai 9.00 órától 16.00 óráig tartanak és egy fél órás konzultációval zárulnak. A második nap előadásai délig tartanak, a délutáni program szabadon választható ingyenes program, az új rendszerre épülő szoftveres megoldás bemutatója lesz.

Blokk időtartama Tematika 1.napTematika 2. nap
9.00-10.30Az állami hulladékgazdálkodási közfeladat és a koncessziós működési modellA környezetvédelmi termékdíjas szabályozással való kapcsolat és különbségek
10.30-10.40SzünetSzünet
10.40-12.10A kiterjesztett gyártói felelősségi rendszer személyi és tárgyi hatályaTermékárami hulladékgazdálkodási szabályok kapcsolatai
12.10-12.50EbédszünetEbédszünet
12.50-14.20A KGYF kötelezettségek részletesen Gyakorlati szoftverbemutató (ingyenes, regisztrációhoz kötött)
14.20-14.30SzünetSzünet
14.30-16.00Eljárási szabályok Gyakorlati szoftverbemutató (ingyenes regisztrációhoz kötött)
16.00-16.30Kérdések, konzultációKérdések, konzultáció

Részvételi díj:

  • Nem MVSZ tagok részére: 27.000-, Ft/fő + ÁFA
  • Tagjaink részére: 13.500-, Ft/fő + ÁFA
  • együttműködő kamarai kedvezmény (10%): 24.300.- Ft/fő +ÁFA

A szakmai programról bővebben felhívásunkban olvashat.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A jelentkezés lezárult!