Legyünk együtt támogatók! – szponzori felhívás


Gyula1 1

A 30 éves Jubileumi évünket szeretnénk különösen emlékezetessé tenni.

Ennek egyik módja volt a szép hivatalos ünnepségünk az alapítás napján a Budai Várban, a Hilton Hotelben.

A másik módja egy közös MVSZ JUNIÁLIS ünnep lesz 2023. június 10-én, amely egy szuper közös családi nap lesz, erről még kicsit később fogok konkrét infókat küldeni, de már mindenki vésse be a naptárba?

A harmadik módja pedig az, hogy erre az évre támogatói lettünk egy olyan sporttevékenységnek, amely Bartos Gyula kollégánkon és az e-Termékdíj Kft tagvállalatunkon keresztül személyesen is kötődik a szervezetünkhöz.

A Magyar Vámügyi Szövetség elnöksége a Jubileumi Évben 303030 Ft összegű szponzori díjjal támogatja a Termékdíj Csapatot©, akik az idén az alábbi kiírás szerinti rally versenyeken szeretnének elindulni.

A Tavaszi Egri Konferencián és a nyári Juniálison is lesz lehetőség a versenyautó megtekintésére, és az év végén egy videót is kapunk az éves tevékenységről.

A Termékdíj Csapat© hivatalos támogatói matricás megjelenést kapnak a versenyautón, ahogy a mi Jubileumi Logónk is látható!

Bartos Gyula kollégánk szponzori támogatásra vonatkozó felhívását az alábbi videóban láthatjátok:

https://videonasbg.quickconnect.to/vs/sharing/LDd1TFoG#!bW92aWUtMTU5

Szeretnénk buzdítani a szervezet tagvállalatait, hogy csatlakozzanak a szponzorációnkhoz,

LEGYÜNK EGYÜTT a TERMÉKDÍJ CSAPAT TÁMOGATÓI EBBEN AZ ÉVBEN!

Szeretettel várunk Benneteket a Termékdíj Csapattal és a rally autóval együtt Egerben a konferencián 2023. április 14-15. között és az MVSZ Juniálison is 2023. június 10-én!