Termékdíj- és EPR ismeretfrissítő/bővítő kurzus

A Termékdíj és EPR ismere frissítő/bővítő képzésünk egy olyan átfogó, intenzív kurzus, amely a széleskörű elméleti alapokra építve gyakorlatorientált szemlélettel veszi végig az újonnan kialakított kiterjesztett gyártói felelősségi rendszer EPR elemeit és az ennek mentén gyökeresen átalakuló termékdíjas ismereteket.

Vannak kérdései, bizonytalan a 2023. július 1-jétől hatályba lépett kiterjesztett gyártói felelősségi (angol rövidítéssel EPR) rendszer alkalmazásával és a termékdíjas szabályozással való összefüggéseivel kapcsolatosan?

Vegyen részt képzésünkön és ismerje meg részletesen az EPR rendszer szabályait. Megtudhatja, hogy mely termékekre és kinek merülhet fel EPR kötelezettsége, milyen eljárási szabályok mentén kell teljesíteni a kötelezettségeket és milyen kapcsolat van a termékdíjas és kiterjesztett gyártói felelősségi díjas szabályozás között. Még nem késő a tévesen befizetett környezetvédelmi termékdíjat visszakérni önellenőrzés keretében.

A képzés azoknak ajánljuk, akik vámügyintézőként, termékdíj ügyintézőként vagy egyéb pénzügyi területen tevékenykednek és a tavalyi évtől alkalmazandó új kiterjesztett gyártói felelősségi rendszerre vonatkozóan komplex módon szeretnék ismereteiket bővíteni, illetve a termékdíjas szabályozás vonatkozásában frissíteni.

A kurzusról röviden:

A képzés nem szakképzettséget adó szakmai képzés, de a kurzus tematikája követi a termékdíj és EPR ügyintézői képzés második moduljának tantermi anyagát. Bemeneti követelménye nincs. Kimenetként a jelentkezőknek a felnőttképzési rendszerből tanúsítványt állítunk ki. Az óralátogatásokról mind a személyes, mind az online oktatási verzióban jelenléti ívet vezetünk, részvételről szóló igazolást a képzés legalább 70%-án való jelenlét esetén adjuk ki, azaz legfeljebb 30 % hiányzás megengedett.

Választható csomagok

Image 4

Alap csomag

Teljes ár: 145.000.- Ft+ÁFA

 • a képzés tananyaga az órákon, valamint ezek háttéranyagainak (diasor, jegyzetek, szakmai olvasmányok, hasznos linkek) az e-learning felületen való elérése,
 • a képzési adminisztrációt és adatszolgáltatást,
 • a gyakorló kérdések kérdésbanki elérését, valamint
 • a jelentkező választása esetén egy modulzáró mérést.
Image 5

Prémium csomag

Teljes ár: 160.000.- Ft+ÁFA

 • A képzési PRÉMIUM KÉPZÉSI CSOMAG plusz szolgáltatása az árban az alapcsomaghoz képest, hogy
 • az elmulasztott oktatási napok pótlását biztosító videóanyag,
 • a modulzáró mérés előtti konzultációt.

Kedvezmények

 • Tagi kedvezmények (MVSZ és Társszervezetei)*
 • Csoportos-, illetve Törzsvásárlói kedvezmény
 • Személyi kedvezmény*
 • Részletfizetési lehetőség
  *A kedvezményekről bővebben itt olvashatsz!

A fizetés ütemezése: a jelentkezéskor díjbekérőt küldünk, a képzési díjat lehetőség szerint a képzés megkezdéséig, de legkésőbb április 30-ig meg kell fizetni, legfeljebb két részletben történő fizetési kedvezményt lehet igénybe venni.

A kurzusről bővebben a lap alján található tájékoztatókban és felhívásban olvashat.

Jelentkezési lezárult!

ütemterv Kép
Ütemterv
Agree 1728448 1280
Felnőttképzési szerződés
Image 1
Képzési tájékoztató
Image 2
Felhívás