VÁRJUK A JELÖLÉSEKET! – Vámszakmai elismerések pályázatai 2023.


Díjak

Kedves Tagjaink!

Szeretnénk újra felhívni a figyelmet arra, hogy 2024. március 20-ig még lehetőség van jelölésre a Magyar Vámügyi Szövetség szakmai elismerésre kiírt pályázatokhoz kapcsolódva, amelynek díjait a Tavaszi Egri konferencián tervezzük átadni az „Év Vámszakembere”, az „ÉV Junior Vámszakembere”, és ebben az évben először az „Év Támogató Vezetője” kategóriában.

A jelölések megkönnyítése érdekében egy Google űrlapot is szerkesztettünk, amely technikailag egyszerűbbé teheti a jelölés folyamatát, illetve visszajelzést és javaslatot is szívesen fogadunk! Ezen a linken elérhető az új jelölési űrlap:

https://forms.gle/VZpLwytTVeJeyde17

A Magyar Vámügyi Szövetség Elnöksége ismét meghirdeti „Az Év Vámszakembere” és „Az Év Junior Vámszakembere” pályázatát a 2023. évben nyújtott vámszakmai munka elismerésére.

Emellett meghirdetett egy új elismerést is, amely az Év Támogató Vezetője címre vonatkozik, hogy szakmai közösségünk előtt elismerést kaphasson az a – bármilyen szintű – tagvállalati vezető, aki a csapata teljesítményét a vezetői közreműködésével leginkább támogatni, motiválni, fejleszteni tudta az elmúlt évben. Szeretnénk ezzel a tagvállalatok belső szervezeti eredményeit is megmutatni és az elismerés lehetőségét megteremteni.

Részletes információkat az alábbi kiírásokban olvashatnak.

A kitöltött jelölő lapokat 2024. január 31-ig kérjük elküldeni az info@vamszovetseg.hu e-mail címre (a mellékleteket legkésőbb február 17-ig kérjük beküldeni)

A beérkezett pályázatokat az Értékelő Bizottság értékeli és 2024. január  19-23 között szükség szerint személyes interjúk után tesz javaslatot a díjazottak személyére az Elnökség/Kibővített Elnökség számára .

Az elismerések átadására a 2024. évi Tavaszi Konferencián kerül sor, amelynek időpontja 2024. április 12-13. lesz.

Kérjük a tagvállalati képviselőket, hogy osszák meg ezt a kezdeményezést vezetőikkel, munkatársaikkal!

Vámszakmai Diplomamunka Pályázat

A szakmai elismerések mellett fontos küldetésnek tekintjük a szakmánkhoz kapcsolódó oktatási tevékenységek ösztönzését, a szakmánk megjelenését az egyetemi képzésekben és annak díjazását, ha valaki a vámszakterülethez kapcsolódó témában írja meg az egyetemi tanulmányainak lezáró diploma dolgozatát a 2022/23 vagy 2023/24 tanévben. A díj átadására a 2024. évi őszi konferencián kerül sor, lehetőséget adva a szakmai közösségben való bemutatkozásra.

A pályázati jelölések beadási határideje: 2024.03.20.

A vámszakterület cégen belüli elismerésének növelése azzal kezdődik, hogy a vámszakterület maga is büszkén mutatja meg kiválóságait, megteszi a jelöléseket.

Az MVSZ szakmai közössége pedig azzal gazdagodik, ha a szervezetünk életében meghatározó eseményeket ezen elismerések kifejezésére is felhasználjuk!

Legyünk büszkék a szakmai sikereinkre, s mutassuk meg ezt a szakmai szereplőknek!

Hiszünk abban, hogy szakembereink teljesítményének méltó ünneplése emeli a vámszakma társadalmi elismertségét, ezért bízunk benne, hogy idén sok jelölés érkezik!