Vámügyi Szakértői hatósági képzés 2022


Dogana Digital Co

Kedves Kollégák!

Az elmúlt négy évben már nagy sikerrel vitt vámügyi szakértői hatósági képzésünket 2022. évre is meghirdetjük.

Az eddigiekhez hasonlóan kontakt képzés formájában tervezzük megvalósítani 2022. szeptember 1-i kezdéssel, 6 modulban plusz e-learning tananyagi résszel és várhatóan november végi szóbeli vizsgával zárva.

2022. május 1-ig 10 % early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni, ehhez a felhívást és a jelentkezési lapot csatolva találjátok.

Ha valaki tud olyan kollégáról, akinek ez érdekes lehet, kérem küldjétek el neki is az infót.

Ehhez kapcsolódóan azt is jelzem, hogy a Budapesti Corvinus Egyetemmel együtt vitt VÁMLOGISZTIKA posztgraduális képzésünk szeptemberi indításán is dolgozunk, remélhetőleg erről is hamarosan tudok majd híreket küldeni. Ahogy tudjátok, ezt a képzést is elfogadják vámügyi szakértői vizsgára bocsájtó képzésként, így az egyetemi oklevél mellett még a vámtanácsadói nyilvántartáshoz előírt kötelező képzésként is működhet. De itt el kell érni a csoportlétszámnak egy minimum limitet ahhoz, hogy az egyetem elindítsa a csoportot. Aki a képzéssel egy egyetemi oklevelet is szeretne elérni és a hatósági vizsgára is el akar jutni egyben, az erre jelentkezzen. Ehhez az egyetemi képzéshez kedvcsináló: https://www.uni-corvinus.hu/fooldal/kepzes/szakiranyu-tovabbkepzes/#vamlogisztika-vamlogisztika-szakkozgazdasz

A vámügyi szakértői hatósági képzésünk a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá tartozik, ennek megfelelően a képzésre jelentkezőkkel felnőttképzési szerződést kötünk, és a képzésre, illetve a képzésben részt vevőkre vonatkozó adatszolgáltatási kötelezettséget az elektronikus rendszerben megvalósítjuk. Ez alapján a képzés díját a társasági adóról és az osztalékadóról szóló 1996. évi LXXXI. törvény 3. számú melléklet B) rész 14. pontja alapján a költséget viselő cég elismerheti a vállalkozási tevékenység érdekében felmerült költségként, ráfordításként.

A jelentkezéseket az info@vamszovetseg.hu címre kérjük megküldeni.

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket!

Üdvözlettel:

Tolnainé dr. Tóth Veronika

főtitkár


Mellékletek: