Kreditpontos továbbképzések 2022.ősz


183331

Az MVSZ nagy hangsúlyt fektet a vámtanácsadói és vámügynöki nyilvántartásban lévő kollégák kötelező kreditpont gyűjtési kötelezettségének teljesítésére. Ezen kötelezettség teljesítését egy átfogó szakmai programmal kívánja támogatni.

Az érdeklődök tematikus továbbképzési katalógusunkból választhatnak.

Képzési programunk jelenleg az alábbi ONLINE és KONTAKT képzéseket tartalmazza:

1.  Tarifa (Szabályok, speciális árukörök, KFT)7 kreditpontonline
2.  Származás (preferenciális és nem preferenciális származási szabályok, igazolások)8 kreditpontonline
3.  Fuvarügyletek (Incoterms 2020)8 kreditpontonline
4.  Vámérték7 kreditpontonline
5. Vámtartozás8 kreditpontonline
6.  Vámjogi jogalkalmazás8 kreditpontonline
7.  Belépési, kilépési alakiságok8 kreditpontonline
8. Trade Compliance8 kreditpontonline
9. Raktározás8 kreditpontonline
10. Jogorvoslatok8 kreditpontonline
11. TARIFA- Autóipari alapanyagok, alkatrészek6 kreditpontKONTAKT

Lehetőség van arra is, hogy a jelenleg online programként krediteztetett képzést külön kérésre – legalább 10 fő résztvevő esetén – céges helyszínen vagy az MVSZ irodájában kihelyezett személyes képzésként valósítsunk meg, természetesen külön egyeztetett időpontokkal. Ilyen kérést a tervezett időpont előtt legalább 6 héttel kérjük jelezni, mivel az ilyen személyes képzéseket külön kell krediteztetni, amelynek eljárási határideje a PM-ben 35 nap.

Részvételi díj az egyes továbbképzéseken:

   Nem tagMVSZ Tag
A 7-8 kreditpontot érő egész napos (9.00-16.30) ONLINE képzésekreTeljes ár (nem tag)31.600 Ft/fő
Tagsági kedvezmény -20%25.300 Ft/fő
A 6 kreditpontot érő (9.00-14.30) KONTAKT képzésreTeljes ár (nem tag)22.800 Ft/fő
Tagsági kedvezmény -20%19.000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az e-learning felület anyagaihoz való hozzáférést, az előadások anyagait, az adminisztrációs eljárás költségét. Az általános forgalmi adóról szóló 2007. évi CXXVII. törvény (a továbbiakban: Áfa tv.) 2020. január 1-jétől hatályos 85. § (1) bekezdés i) pontjának, valamint az egyéb oktatás fogalmát részletező (2) bekezdésének módosítása alapján az MVSZ által felnőttképzői minőségben és tevékenység keretében végzett képzési szolgáltatása a törvényi feltételeknek eleget téve tárgyi adómentes szolgáltatás az áfa vonatkozásában.

Továbbképzéseinket a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá tartozik. Az egyes csoportok résztvevői számára megküldjük a felnőttképzési szerződést és a mellékletét képező adatkezelési nyilatkozatot, amelynek aláírásával és postai úton való megküldésével – az MVSZ Iroda címére (1131 Budapest, Rokolya u. 25.) legkésőbb a képzés előtti napig – jön létre a szerződés. Akitől a nyilatkozatot nem kapjuk vissza, az nem tud a képzésen részt venni!

A képzések tematikájára, a pénzügyi feltételeire és az adatszolgáltatásra vonatkozó részletes információkat a melléklteként csatolt Tájékoztatóban találják.

Hiszünk abban, hogy a vámjogi szakértői, a vámtanácsadói, a vámügynöki hatósági képzés elősegíti az egész hazai vámszakma hosszú távú fenntartható fejlődését, növelni fogja a hazai vámszakma elismertségét és tovább javítja nemzetközi versenyképességünket.

Mellékletek: